Ana sayfa Sosyal Medya Üst üste seksi pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu off çektiriyor!

Üst üste seksi pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu off çektiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile birlikte büyük bir kariyer sıçraması yaptı. Milyonlarca hayranı olan oyuncu, sosyal medyada da zaman zaman paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Nadir paylaşım yapan ünlülerden olan Helvacıoğlu, seksiliği öne çıkartan fotoğraflarıyla son aylarda hayranlarını adeta mest ediyor… Sen Anlat Karadeniz’in finalinden 1 yıl sonra, yeni projesi ile de konuşulan oyuncu, magazin gündeminden de düşmüyor…

Özcan Deniz ile birlikte Seni Çok Bekledim isimli Star TV dizisinin hazırlıkları devam ederken, hayranlar da İrem Helvacıoğlu’nun dizideki yeni imajını çok merak etmekte.

Oyuncu son paylaşımında bu imaja dair bir ipucu mu verdi, yoksa öylesine mi esip de paylaştı merak ediliyor. Takipçileri, seksi mavi elbisesi ile İrem Helvacıoğlu’nun son fotoğrafına 250 binden fazla beğeni bıraktı.

Üst üste seksi pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu off çektiriyor! 11

İrem Helvacıoğlu’nun takipçileri sıklıkla yeni paylaşım yapması konusunda oyuncuyu mesaj yağmuruna tutuyor.

Çünkü ünlü oyuncu, sosyal medyayı pek de aktif şekilde kullanmak istemiyor. Ancak fotoğraf paylaştığında da takipçilerini mest etmeyi iyi biliyor.

Oyuncu Pelin Uluksar da aşağıdaki paylaşıma “Ooofff” diye yazıp ateş emojisi ile yanıt vermiş ve birçok takipçi de benzer mesajlar yayınlamıştı.

Üst üste seksi pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu off çektiriyor! 12

Son zamanlarda üst üste seksi pozlarıyla göz dolduran İrem Helvacıoğlu, bir çok hayranına bu halleri le “Offf ne kadar da güzelsin” dedirtiyor.

Üst üste seksi pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu off çektiriyor! 13

Yeni dizisi de çok merak edilen oyuncu, Özcan Deniz ile birlikte ekrana çok iddialı bir dönüş yapacak.

Üst üste seksi pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu off çektiriyor! 14

Hayranları merakla yeni rolünü beklerken, İrem Helvacıoğlu’nun instagram hesabına da ilgi artıyor. Oyuncunun takipçi sayısı 3.6 milyona çıktı ve 4 milyona doğru ilerliyor…

Üst üste seksi pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu off çektiriyor! 15