Ana sayfa Dizi Haberleri Üst üste ters köşelerle Hekimoğlu’nda şoke eden manzara!

Üst üste ters köşelerle Hekimoğlu’nda şoke eden manzara!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Kanal D ekranlarında salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu dizis büyük bir başarı sergiliyor. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı diziye en son Güven Kıraç katılmıştı.

Kıraç’ın canlandırdığı Vahap bey hastanenin yönetim kurulu başkanı olunca da işler fena halde karıştı.Ateş Hekimoğlu’nu zorlamak için 3 asistandan birisini kovasını isteyen Vahap’ın açtığı yara diziyi allak bullak etti.

Ekran başındaki izleyiciler ise şok üstüne şok yaşıyor…İlk olarak Zeynep bu duruma dayanamadı ve istifa etti. Onun onurlu davranışı da izleyicilerin kalbini kazandı. “Mıy mıy Zeynep” olarak sosyal medyada eleştirilen karaktere bu hareketi sonrasında büyük sempati oluştu.

Bir diğer şoke eden gelişme ise Ebru Özkan’ın canlandırdığı İpek’in, Vahap’ın tehditlerine boyun eğerek yönetim kurulu toplantısında Ateş Hekimoğlu’nun kovulması için el kaldırmasıydı. İpek karakteri bir anda gözden düşüverdi.

Üst üste ters köşelerle Hekimoğlu'nda şoke eden manzara! 7

Ancak o toplantıda Orhan da vardı ve el kaldırmayarak bir başka ters köşe yaşanmasına neden oldu. Ateş yönetim kurulu kararıyla kovulduktan sonra, Orhan’ın da kovulduğu 14.bölüm fragmanında ortaya çıktı.

Hekimoğlu dizisinde Zeynep istifa ederken, Ateş ve Orhan kovulunca işler Arap saçına döndü. Vahap karakterinin dizide 2-3 bölüm daha olması bekleniyor. Hekimoğlu, üst üste ters köşelerle takipçilerini bir hayli şaşırttı.