Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’ndan bir ilk; Sesiyle rap albümünde yer aldı!..

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’ndan bir ilk; Sesiyle rap albümünde yer aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, tiyatrodan sonra müzikte de gençlere destek olmak için kolları sıvadı .

“Cesur ve değiştirici yanını seviyorum” dediği rap müziği yakından takip eden Erdal Beşikçioğlu, 7 genç ve ünlü rap’çiye çıkardıkları albüm için destek verdi. Albüm, usta oyuncunun seslendirdiği Shakespeare tiradıyla başlıyor

Erdal Beşikçioğlu, 29 Nisan’da çıkacak olan ‘Tirat’ isimli rap albümüne, introda seslendirdiği Shakespeare tiradına imza attı.

Beşikçioğlu, böylece ilk kez bir rap albümünde yer almış oldu. Sıkı takip ettiği rap müzik hakkında “Cesur ve değiştirici yanını seviyorum” diyen usta oyuncunun destek verdiği albüm aynı zamanda Warner Music’in ilk Türkçe rap projesi olma özelliğini taşıyor.

Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'ndan bir ilk; Sesiyle rap albümünde yer aldı!.. 7

Türkçe rap müzik günden güne daha çok dinleyiciye ulaşırken sanatçılar ortak projelerde de bir araya geliyor. Bu projelerden biri olan ‘Tirat’ albümü, 29 Nisan’da yayınlanacak Tirat albümünde, Allame, Cash Flow, Motive, No. 1, Ahiyan, Şehinşah ve Şanışer’in şarkıları yer alıyor.

Albümün intro parçasına ise tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, Shakespeare tiradı ile ses oluyor. Dolby Atmos teknolojisi ile hazırlanan albüm, üst düzey bir ses teknolojisiyle kaydedildi.

Albümün kreatif direktörlüğünü Anıl Can yaparken, fotoğraf sanatçısı Erdi Doğan sanatçıların fotoğraf çekimlerini, yönetmen İsmail Sabotiç ise video çekimlerini üstleniyor. ‘Tirat’ için yapılan duyuruda albümde Türkçe rap müziğin “kalemi en kuvvetli, yeni nesil şairleri”nin yer almasının amaçlandığı belirtildi.

Yapım şirketi Warner Music, albümün lansman konserinin 5 Haziran Pazar günü Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde tüm sanatçıların katılımı ile gerçekleştirileceğini açıkladı.