Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Yamantürk, Elbet Bir Gün’deki hayal kırıklığından sonra iddialı bir yapımla dönüyor!

Burak Yamantürk, Elbet Bir Gün’deki hayal kırıklığından sonra iddialı bir yapımla dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının başarılı oyuncularından Burak Yamantürk’ün, en son rol aldığı Elbet Bir Gün dizisinin ömrü çok kısa sürmüştü. Dizi sona erdikten sonra baba olan ve setlere bir süre ara veren Yamantürk, bu kez dijital platformda çok iddialı bir yapımla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Setlere 2012 yılında Veda dizisiyle adım atan Yamantürk, Tatar Ramazan, Kayıtdışı, Sevgili Geçmiş gibi dizilerde rol almıştı. Başarılı oyuncu en son Fox TV’de ekrana gelen Elbet Bir Gün’le hayranlarının karşısına çıkmıştı. Yamantürk’ün başrollleri Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’la paylaştığı dizi reytinglerde başarısız olunca altıncı bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Burak Yamantürk, Elbet Bir Gün’ün aralık ayında final yapmasının ardından baba olmuş, Özge Özpirinçci’yle bebekleri Mercan’ı kucaklarına almıştı. Yamantürk bu süreçte setlere bir süre ara vermişti.

Burak Yamantürk, Elbet Bir Gün’deki hayal kırıklığından sonra iddialı bir yapımla dönüyor! 7

Başarılı oyuncu yaklaşık iki ay önce yeni diziye başlayacağının haberini vermiş ancak ayrıntı belirtmemişti. Başarılı oyuncunun rol aldığı iddialı dizi Aslında Özgürsün 9 Mayıs’ta Gain TV’de izleyici ile buluşacak. Belgin ve Berna isimli iki kadının yaşadıklarını anlatacak dizinin hem senaristi hem de yönetmeni Ali Kemal Güven.

Türkiye’de feminizmin öncülerinden biri olan gazeteci yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlanan Aslında Özgürsün isimli dizinin başrol kadın oyuncuları Deniz Çakır ve Bade İşçil. Aslında Özgürsün’de Deniz Çakır güçlü, dediğim dedik, “aşka âşık” ama hayatta sadece kendisine dayanan Berna’yı canlandırıyor. Bade İşcil ise kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan Belgin’e hayat veriyor.

Yapımcılığını WitchCraft Film’in üstlendiği dizide Zuhal Olcay, Nükhet Duru, Perihan Savaş gibi dev isimlerin yanı sıra Alican Yücesoy, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Aslı İçözü, ve Nurhan Özenen yer alıyor.