Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar’ın dehşet ölümü! Behice, katil olduğunu öğrenen Hünkar’ı bıçakladı!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar’ın dehşet ölümü! Behice, katil olduğunu öğrenen Hünkar’ı bıçakladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar karakteri öldürüldü! Bir süredir Vahide Perçin’in diziden ayrılacağı biliniyordu. Hünkar’ın nasıl diziden çıkarılacağı ise merak konusuydu. Dizinin dün akşam yayınlanan (29 Ekim) 70. bölümünde Hünkar, Behice tarafından öldürüldü.

Kimse böyle bir sonu beklemiyordu ama Behice, gözünü bile kırpmadan kendisi hakkındaki gerçekleri ortaya çıkaran Hünkar’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Ali Rahmet Fekeli ve Hünkar Yaman, 40 yıldır birbirlerine olan aşklarını artık istedikleri gibi yaşamak ve çocuklarına da örnek olup düşmanlığı bitirmek için evlenmeye karar verdiler.

Bu haberi duyan Behice, Hünkar’ın konağa gelip kendisini ve Müjgan’ı beş parasız sokağa atacağından kaygılanıp yeni planlar yapmaya başladı.

Bu sırada Hünkar Yaman da boş durmamış ve Behice hakkında bir araştırma yaptırtmıştı. Fekeli ile evlenmeden önce Müjgan ve Behice’nin Çukurova’dan gitmesini istiyordu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar'ın dehşet ölümü! Behice, katil olduğunu öğrenen Hünkar'ı bıçakladı! 8

Elindeki dosya ile Behice’yi bir yerde buluşmak için çağıran Hünkar, gerçekleri onun suratına söyledi.

Behice Hekimoğlu’nun dosyasında şok edici bilgiler gizliydi. Hünkar, Behice’nin iki kocasının da kalp krizinden öldüğünü ve ölüm belgelerini de Behice’nin kardeşinin imzaladığını öğrendi.

Bunların normal bir ölüm olmadığı ve Behice’nin iki kocasını da öldürdüğünü iddia eden Hünkar’a Behice hiç bir şey yapamayacağını söyledi.

Oysa Hünkar, Behice’nin zengin olan kocasının kardeşi tarafından “abimi öldürdü” diyerek dava açtığını, ancak bir şekilde Behice’nin kurtulduğunu bildiğini, tekrar dava açılması için olayın peşine düşeceğini söyledi.

“Bu dosyayla savcının kapısına gideceğim, o da senin kapına gelecek. Ömür boyu hapisten çıkamayacaksın” diyen Hünkar, Behice’yi şoka soktu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar'ın dehşet ölümü! Behice, katil olduğunu öğrenen Hünkar'ı bıçakladı! 9

Müjgan ile birlikte eşyasını toplayıp defolup gitmesini söylediği Behice, büyük bir öfkeyle dönüp giderken bir anda çantasından büyük bir bıçak çıkardı ve Hünkar’ın göğsüne sapladı.

Üstelik Behice bir kere değil, iki kere bıçakladı Hünkar’ı. İlk darbeyi aldığında Behice’nin üstüne düşen Hünkar, ne olduğunu anlamaya çalışırken Behice bıçağı çekip tekrar sapladı. Yere düşen Hünkar, oracıkta can verdi.

Haftalardır Hünkar’ın diziden ayrılacağı hatta öleceği haberleri medyada yer almıştı ama nasıl öleceği merak konusuydu. Behice’nin Hünkar’ı öldüreceğini bazı izleyiciler tahmin etmiş ve sosyal medyada da dillendirilmişti.

Vahide Perçin’in diziden ayrılması ve Hünkar’ın öldürülmesi izleyenleri çok üzse de artık Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakterinin hikayesi bitti.