Ana sayfa Dizi Haberleri Hatice Şendil ile Sera Kutlubey düellosu, İyilik dizisine patlama yaptıracak!

Hatice Şendil ile Sera Kutlubey düellosu, İyilik dizisine patlama yaptıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yeniden izleyicilerle buluşmakta olan İyilik dizisinin 10. bölümü geride kaldı. İsmail Demirci’nin Murat karakterini canlandırdığı dizide, Hatice Şendil’i Neslihan olarak ve Sera Kutlubey’i de Damla karakterinde izliyoruz. Dizinin ikinci sezonu hem entrikalarla dolu hem de gizemli bir havada başladı.

İlk sezonda Fox TV’nin büyük beklentileri olmasına rağmen reytingleri çok iyi gelmeyen dizi için ikinci sezonda da devam etmesi kararının alınmasının altında, iyi bir çıkış yapma potansiyelinin yüksekliği öne çıkmıştı. Fox TV’nin beklediği de oldu. İyilik dizisinin 16 Eylül Cuma akşamı yayınlanan 10. bölümü tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek, birinciliğin sahibi oldu.

AB grubunda biraz düşük oranlar elde eden dizi, ABC1’de ise ortalamaya yakın bir reyting getirdi. Bu sonuçlar ile birlikte İyilik dizisinin Cuma akşamları izleyicileri kendisine çekmeyi başardığını gözlemliyoruz. İkinci sezonda iki bölüm geride kaldı ve İyilik dizisi hem heyecanlı hikayesi hem izleyicilerin sosyal medyada sergilediği destek hem de reytinglerinin beklenenden iyi gelmesi ile öne çıktı.

İsmail Demirci’nin iki kadını idare etme hayalindeki Murat karakterinde başarılı performansı da dizinin izleyicilerini etkiliyor. İki kadın karakteri Neslihan ile Damla arasında, Murat’ı elinde tutma mücadelesi ise büyük bir savaşa dönüştü.

Damla ile Neslihan arasındaki bu büyük savaşın dozunun artması da İyilik dizisine çok olumlu yansıyor. Kadınlar arası rekabette aslında hedef her zaman erkeği elinde tutmaktan daha çok, karşısındakine gücünü göstermek oluyor.

Neslihan ile Damla arasındaki bu rekabet de, iki kadının güç gösterisi ve neler yapabileceğinin bir işareti olarak ekran başındaki izleyicileri fazlasıyla meraklandırıyor. Neslihan’ın tıkır tıkır işleyen intikam planı Damla’yı çıldırttıkça, dizinin yansıması da olumlu oluyor. İzleyiciler kadınlar arasındaki bu çatışmayı izlemekten memnun görünüyor.

Sera Kutlubey ile Hatice Şendil ikilisinin başarılı performansları, reytinglerin de iyi gelmesini sağladı. İyilik dizisinin sezon boyunca ekranda kalabilmesi için de bu heyecana, çatışmaya ihtiyaç olduğu gözüküyor. İki kadın arasında çatışma ne kadar büyük olursa da reytingler o oranda yükselecek gibi bir görüntü ortaya çıktı.