Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu, Sefirin Kızı, Yasak Elma ve Çukur koalisyonu! Hiçbir dizi diğerinin ayağına basmıyor!

Uyanış Büyük Selçuklu, Sefirin Kızı, Yasak Elma ve Çukur koalisyonu! Hiçbir dizi diğerinin ayağına basmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları öyle bir dizi yarışı var ki, her yapımın kendi kemik izleyicisi oluştu ve hiçbir dizi diğerinden seyirci çalmak gibi bir durum da yaşamıyor… 4 farklı yapım, 4 farklı dizi ve reytinglerde 4 önemli başarıyı görüyoruz.

Birbirlerinden farklı konseptlerdeki bu dizilerin pazartesi akşamları sanki bir koalisyon kurmuş gibi, birbirlerinin ayaklarına basmadan ilerlemeleri reyting sonuçlarında kendisini gösteriyor.16 Kasım Pazartesi reyting sonuçlarına bir bakalım…

Yasak Elma ve Uyanış Büyük Selçuklu totalde 8’li reytingleri geçti. Çukur 7’li oranlarda ve Sefirin Kızı da 6’lı oranlarda. Yani total grubunda 4 dizi de başarılı sonuçlar alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

AB ve ABC1 gruplarında Uyanış Büyük Selçuklu’nun ezici üstünlüğünü ve birinciliklerini görüyoruz. Totalde birinci olan Yasak Elma AB’de 6’lı ve ABC1’de 7’li reyting oranlarını yakalayarak durumunu düzeltti.

Çukur dizisi de Show TV ekranında yükseliş sergiledi. Güzel sonuçlar geliyor. Totalde 8’e yaklaşan performansının yanı sıra AB’de 6’ya doğru bir hamle ve ABC1’de ise 7’li reytingler ile Çukur, 4. sezonunda da başarılı gidiyor.

Sefirin Kızı AB grubunda 4’lü oranlarda olsa da totalde 7’ye doğru hamle yaptı ve ABC1 grubunda da 6’lı oranlara doğru ilerliyor.

Sonuç olarak 4 dizi de güçlü bir oyunculuk performansı, güçlü bir hikaye, güçlü bir izleyici desteği ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.

İşte dizi rekabetinde kaybedenin olmadığı 16 Kasım Pazartesi günü ilk 10 program listesi:

Uyanış Büyük Selçuklu, Sefirin Kızı, Yasak Elma ve Çukur koalisyonu! Hiçbir dizi diğerinin ayağına basmıyor! 19