Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’den sonra Nihal Yalçın dizilere çok etkileyici bir dönüş yaptı!

İstanbullu Gelin’den sonra Nihal Yalçın dizilere çok etkileyici bir dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi büyük bir izleyici ilgisiyle yoluna devam ediyor. Dizinin yeni döneminde yine ünlü isimler etkileyici karakterlere hayat veriyor. Bu isimlerden birisi de Nihal Yalçın oldu…

2019 yılında final yapan İstanbullu Gelin dizisinden sonra ekranda görünmeyen ünlü oyuncu Nihal Yalçın, yeni sezonda Kırmızı Oda dizisiyle birlikte izleyicilerin karşısına çıktı. Dizideki bir hikayenin konuk oyuncusu olan Nihal Yalçın, performansı ile izleyicileri adeta mest etti.

Karaktere girme konusunda ne kadar iyi olduğunu sergileyen oyuncu, Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezonunda en dikkat çeken ünlülerden birisi oldu. Sosyal medyada da oyuncu hakkında birçok güzel yorum yazıldı.

Nihal Yalçın’a övgüde bulunan hayranları, “O nasıl güzel rol yapmaktır, çok etkileyicisin” diye yorumlar yaptı. Sonunda aradığı rolü Kırmızı Oda dizisinde bulduğunu belirten hayranları, Rezzan karakteri ile dizinin izleyicileri üzerinde büyük bir etki bıraktı.

İstanbullu Gelin'den sonra Nihal Yalçın dizilere çok etkileyici bir dönüş yaptı! 7

Gülseren Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden ve seanslarındaki gerçek olaylardan yola çıkarak hazırlanan dizinin her hikayesi izleyicileri derinden etkilemeye devam ediyor.

Yetenekleri ile kendisini gösteren, tarzıyla da dikkat çeken Nihal Yalçın, sosyal medyada hakkında en çok övgüde bulunulan isimlerden birisi oldu.

“Nihal Yalçın oyunculuğun konuşturmuş, emeğine sağlık” diye yorum bırakan hayranları, Rezzan karakterini geçen sezon büyük etki yapan Alya’ya benzetti.

Melisa Sözen’in canlandırdığı Alya karakteri diziye damgasını vurmuştu. İkinci sezonda ise bu sefer Rezzan karakteri, Nihal Yalçın’ın muhteşem başarısıyla izleyicilerin ruhunda büyük bir iz bıraktı.