Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı, İçimizden Biri, İkimizin Sırrı dizileri birbirinin ayağına basıyor!

Uzak Şehrin Masalı, İçimizden Biri, İkimizin Sırrı dizileri birbirinin ayağına basıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Pazar akşamları için şu anda 4 önemli dizinin rekabetini görebilirsiniz. Ancak bu 4 dizinin de elde ettiği reyting oranları önemli bir noktaya da dikkat çekiyor… TRT1’in geçen sezon çok beğenilen Teşkilat isimli dizisinin başlamasından önce bu 4 önemli dizi büyük bir reyting yarışı yaptı.

Ancak 4 diziden de reytinglerde kazanan olmadığını söylemek yanlış olmayacaktır: Zira, 4’ün altında gerçekleşen reyting rakamları çok da tatmin edici değil… Bu durumun anlattığı gerçeklik ise Pazar akşamlarının bir numaralı dizisinin Teşkilat olduğu ve birçok izleyicinin de TRT1 dizisine beklediği anlaşılıyor.

26 Eylül Pazar günü 15. yeni bölümü ile birlikte yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan Teşkilat, yeni transferleri ile yine çok dikkat çekecek bir yapım konumunda… Gürkan Uygun ve Hakan Boyav gibi iki önemli ismi kadrosuna katan dizinin ikinci sezon fragmanları da çok beğenildi.

Uzak Şehrin Masalı, İçimizden Biri, İkimizin Sırrı dizileri birbirinin ayağına basıyor! 13

Teşkilat’ın gelişi ile birlikte pazar rekabetinde işler fazlasıyla karışacak. TRT1 dizisinin tüm kategorilerde birinci olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diğer 4 dizinin bu durumdan nasıl etkileneceği de merak ediliyor. Bu 4 dizinin de birbirlerinin ayağına basan bir durumları var. Benzer izleyici gruplarına hitap eden diziler, ayın pastadan pay almaya çalıştıkları için birbirlerini engelliyorlar.

Geçen hafta başlayan Uzak Şehrin Masalı ve İçimizden Biri dizilerinin ikinci bölümleri yayınlandı. Ayrıca atv’de İkimizin Sırrı isimli dram yapımı devam ediyor. Bunların yanına da Yargı isimli Kanal D dizisi geldi.

Bu 4 diziden Yargı biraz daha yükselebilecek bir yapım olarak gözükürken, diğer 3 dizi için ise Teşkilat’ın dönüşü ile birlikte gelecek haftaki reytingler izlenecek.

Uzak Şehrin Masalı daha çok izleyicinin dikkatini çekti. İkimizin Sırrı için de atv’de yaz döneminde gelen bir izleyici kitlesi var… Ancak İçimizden Biri isimli komedi ağırlıklı Show TV dizisinin reytingleri çok da iyi gelmiyor.

Yargı dizisinin dün akşam tüm kategorilerde ikinci olması diğer 3 diziyi de etkiledi.

Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dün akşam ikinci bölümüyle tüm kişiler ve AB gruplarında üçüncü oldu, ABC1’de ise dördüncülük elde etti. Rakamlar düşük kalsa da sıralama iyi…

İkimizin Sırrı ise tüm kategorilerde İçimizden Biri’nden daha iyi sonuçlar aldı ama reyting rakamları yine beklentilerin altında kaldı. Dizi tüm kişilerde altıncı oldu. AB’de dokuzuncu olan atv dizisi, ABC1’de ise onuncu sırada.

Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın başrolündeki İçimizden Biri dizisi ise tüm kişilerde yedinci olurken, AB’de on beşinci ve ABC1’de ise on birinci sırada.