Ana sayfa Sosyal Medya Üzücü bir dizi vedası! Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu’ndan ayrılmak zor olacak!

Üzücü bir dizi vedası! Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu’ndan ayrılmak zor olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Menajerimi Ara dizisi finale gidiyor. 11 Temmuz Pazar günü Star TV ekranından bir dizi daha kayacak… Menajerimi Ara hayranları çok üzüntülü… Sosyal medyada üzüntü içeren binlerce mesaj var… Dicle ile Barış çiftini çok seven dizi hayranları şimdi onlardan nasıl ayrılacaklarını düşünüyor.

Reytinglerde olmasa bile sosyal medyada güçlü bir etkileşim dalgası oluşturan Menajerimi Ara hayranları, dizinin uzatılması için her yolu denedi. Star TV’nin 45. bölümde final yapma kararı aslında anlaşılabilir. Uzun süredir zaten düşük reytinglerle ilerleyen dizinin bugünlere gelmesi bile mucize…

Ancak Star TV için de artık diziyi sürdürmek anlamsızlaşmış olmalı ki, final kararı geldi. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta isimlerin yanında genç oyuncular önemli bir tecrübe kazandı.

Dizi hayranları özellikle de doğallığı ve güzelliği ile kendilerini mest eden, oyunculuk başarısıyla da parmak ısırtan Ahsen Eroğlu’nu çok övdü… Eroğlu da gerçekten başarılı bir performans ortaya koydu ve başrolü sırtladı. Barış karakterinde benzer bir durum Deniz Can Aktaş için de söylenebilir.

Üzücü bir dizi vedası! Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu'ndan ayrılmak zor olacak! 8

Dicle ile Barış karakterlerini çok seven dizi hayranları şimdi onlara veda vakti gelmesinden rahatsız. Bu iki karakteri birbirine çok yakıştıran dizi hayranları, sosyal medyada o kadar çok paylaşım yaptı ki, son yılların en etkileşimi yüksek dizilerinin başında Menajerimi Ara geliyor.

Üzücü bir dizi vedası! Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu'ndan ayrılmak zor olacak! 9

Eroğlu ve Aktaş’ın sosyal medyaya yansıyan set halleri de bu sevginin artmasını sağladı.  İki genç oyuncu çok iyi bir uyum ve arkadaşlık sergiliyor. İkilinin dizi partnerliği hayranlarını mutlu ederken, ileride yeni projelerde yeniden bir araya gelmelerini izleyiciler tarafından çok isteniyor.