Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde diplerde, sosyal medyada zirvede! Finalden önce Menajerimi Ara gerçeği!

Reytinglerde diplerde, sosyal medyada zirvede! Finalden önce Menajerimi Ara gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisine veda vakti geldi… 44 bölümdür yayınlanmakta olan Menajerimi Ara 45. bölümü ile birlikte final yapacak. Dizinin final olacağı resmen geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Dizi hayranları ise bu kararı kabul etmek istemiyor.

Menajerimi Ara dizisinin düşük gelen reytinglerine rağmen bu kadar sürmesinin altında düşük bütçeli olması ve reklam gelirlerinin de iyi olması gösterilmişti. Star TV’nin ilk yayınladığı dönemde büyük ilgi gören dizisi, sonra bu ilgiyi kaybetti. Ancak reytinglerde değil belki ama sosyal medyada dizi hiç zirveden düşmedi.. Menajerimi Ara üzerine yapılan etiket çalışmaları daima karşılık buldu.

Özellikle Twitter ortamında Menajerimi Ara dizisi anlı şanlı birçok yapımdan çok daha büyük etkileşim dalgası oluşturmayı başardı. 4 Temmuz Pazar akşamı ekranda iki dizi vardı. Baş Belası reytinglerde önde olan bir yapım. Sosyal medyada da güçlenen dizi için 18 bine yakın ileti paylaşıldı ve Baş Belası gündemde ilk sıralara kadar çıktı.

Ancak Menajerimi Ara dizisi için 70 binin üzerinde ileti paylaşıldı ki, bugüne kadar zaten dizi sosyal medyada hep öndeydi… Güçlü reytingleri olmasa da algısı ve sosyal medya başarısı ile kendisine önemli bir yer edinen Menajerimi Ara ne yazık ki sona eriyor.

Pazar akşamları atv ekranında başlayan Baş Belası dizisi kısa sürede büyük başarı kazanarak günün en önemli dizisi oldu… Menajerimi Ara ise reytingler tatmin etmediği için final yapıyor… 11 Temmuz Pazar akşamı Star TV ekranında diziyi son kez izleyeceksiniz. Her ne kadar hayranlar iki bölüm daha uzatılması yönünde sosyal medyadan kampanya yapmış olsa da Star TV’den yeni bir karar gelmedi.

Reytinglerde diplerde, sosyal medyada zirvede! Finalden önce Menajerimi Ara gerçeği! 7

Menajerimi Ara hayranları yine sosyal medyada çok etkili şekilde dizilerini savunuyor. Ancak bu durum final yapılmasına engel olmayacak. Dizinin başrolünde yer alan Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş ikilisine de izleyiciler adete bayıldı. Dicle ile Barış çifti ekranın en uyumlu dizi çiftlerinden birisi olarak bu sezon öne çıktı.