Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin gitti ama Bir Zamanlar Çukurova’ya çok tanıdık sürpriz bir isim geliyor!

Vahide Perçin gitti ama Bir Zamanlar Çukurova’ya çok tanıdık sürpriz bir isim geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın Hünkar’ını unutmak mümkün değil! Adeta onun gidişiyle dizinin hikayesi de bambaşka yollara saptı! Vahide Perçin’in müthiş oyunculuğu ile Bir Zamanlar Çukurova’nın hikayesi bambaşkaydı. Fakat Adana’da süren çekimlerin yoğunluğuna daha fazla dayanamayan oyuncu, diziden ayrılmak istemişti.

Hünkar karakteri dizinin kilit ve ana karakteriydi. Başrolde yer alan Vahide Perçin’in gidişini izleyici hiç kabullenemedi. O gittikten sonra konak da hikaye de biraz buruk ve eksik kaldı! Bambaşka karakterler geldi ama konağın boşluğunu hala kimse doldurabilmiş değil!

Yılların usta oyuncusu Vahide Perçin, yorgunluğu nedeniyle diziden ayrıldı ama çok sürpriz bir isim diziye geliyor. Vahide Perçin ile bağlantısı ise durumu sürpriz kılıyor aslında! Zira Perçin’in eski eşi Altan Gördüm, Bir Zamanlar Çukurova’nın sürpriz ismi olarak yeni bölümde ortaya çıkacak.

Usta oyuncu Altan Gördüm ve Vahide Perçin, her ne kadar boşanmış olsalar da dostluklarını devam ettiren ve zor zamanlarında da birbirlerine destek vererek ayrılan pek çok çifte de bu yönleriyle örnek olan isimler. Zira Vahide Perçin’in İstanbul’a dönmesinin hemen ardından iki eski eş, bir iş görüşmesinden çıkarken görüntülenmişler ve birlikte bir proje için çalıştıklarını söylemişlerdi.

Vahide Perçin gitti ama Bir Zamanlar Çukurova'ya çok tanıdık sürpriz bir isim geliyor! 8

Aynı zamanda iki oyuncu, “Akademi 35 Buçuk” isimli bir sanat evini de Tolga Örnek ile birlikte 2009 yılında kurmuş ve halen de eğitimlerine devam etmekteler. Oyunculuk, dublaj, spikerlik, sunuculuk, diksiyon eğitimi veren Akademi 35 Buçuk’ta iki eski eş ortaklar.

Altan Gördüm’ün diziye 20 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 120 bölümde katılacağı ve Çolak Ağa karakterine hayat vereceği öğrenildi. Koronavirüs vakaları nedeniyle çekimleri ertelenen dizi, sonunda izleyici ile buluşacak. Diziye Gördüm’ün katılması ile birlikte Selin Yeninci ve Selin Genç’in de ayrılacağı yakın zamanda ortaya çıkmıştı. Gülten ve Saniye gidiyor, Çolak Ağa geliyor…

Vahide Perçin gitti ama Bir Zamanlar Çukurova'ya çok tanıdık sürpriz bir isim geliyor! 9

Peki kim bu Çolak Ağa? Haşmet Çolak karakterinin diziye yeni bir heyecan getirmesi bekleniyor. 20 yıl boyunca hapiste kalan Çolak Ağa, sonunda çıkıyor ve Çukurova’ya dönüş yapıyor. Hikayesi eskilere dayanan bu kişinin pek çok olayın tetikleyicisi olacağı da aşikar. Yananlarla bir husumeti olan Çolak Ağa, topraklarını ve itibarını almak için harekete geçecek. Bu da pek çok olayın fitilini ateşleyecek! Çolak Ağa’nın öfkesi Çukurova’nın yeni Hanım Ağası Züleyha’ya yönelecek.