Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinden teklif geldi, bir gencin daha hayatı değişti!

Gönül Dağı dizisinden teklif geldi, bir gencin daha hayatı değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı’nın muhteşem hikayesi ve çok başarılı oyunculuk performansları yüksek reytinglerle karşılık buluyor. Milyonlarca izleyicinin hayranlıkla ve büyük bir heyecanla takip ettiği dizinin kadrosunda genç isimler de kendilerini gösterebilecek önemli fırsatlar elde ediyor.

Bu genç oyunculardan birisi de Meryem karakterini canlandıran Sevilay Gültekin oldu… Diziye sonradan katılan Gültekin, oyunculuğa da ilk adımını Gönül Dağı ile birlikte atmış oldu… Dizi için görüşmeye çağrılmadan önce ihtiyaçlarını karşılamak için ofis elemanı olarak işe başlayan Sevilay Gültekin’in hayatı Meryem rolü ile değişmeye başladı.

Gönül Dağı dizisinden teklif geldi, bir gencin daha hayatı değişti! 9

Sevilay Gültekin, “Dizi görüşmesi gelmeden yaklaşık 3 hafta önce bir ofiste işe başlamıştım. Oyunculukla ilgili görüşmelere gidiyordum fakat bir yandan da sosyal ve ekonomik hayatımı devam ettirmem gerekiyordu. Diziden teklif geldiğinde tümüyle bu role odaklandım” açıklamasını yaptı.

Gönül Dağı dizisi birçok oyuncunun öne çıkmasına vesile oldu. Genç isimler bu dizi sayesinde geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekti. Meryem karakteri de son dönemde büyük ilgi çekiyor ve Sevilay Gültekin, kendini izleyicilere sevdirdi.

Gönül Dağı dizisinden teklif geldi, bir gencin daha hayatı değişti! 10

Genç oyuncu, ” Kaliteli ve izleyicilerin çok sevdiği bir dizi olduğunu biliyordum. Çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Meryem karakterini canlandırırken elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

1997 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya gelen oyuncu, lise dönemlerinde hobi amaçlı fotomodellik yapmaya başladı. Zamanla fotomodelliği bir meslek haline dönüştüren Sevilay Gültekin, daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak kendisini geliştirdi.

Gönül Dağı dizisinden teklif geldi, bir gencin daha hayatı değişti! 11

Gültekin, “Hayatım boyunca tecrübe edindiğim birçok iş alanı oldu fakat kendimi en iyi ifade edebildiğim işin oyunculuk olduğuna inanıyorum. Ailemde sanat dünyasından kimse yok fakat her zaman desteklerini inançlarını eksik etmediler bunun için onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.