Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin için büyük sınav! Bir Zamanlar Çukurova etkisi geçmişte kaldı, Aldatmak dizisinin işi zor!

Vahide Perçin için büyük sınav! Bir Zamanlar Çukurova etkisi geçmişte kaldı, Aldatmak dizisinin işi zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Hünkar karakteri ile milyonlarca izleyiciyi etkileyen Vahide Perçin, dizinin 3. sezonunun ortalarında ekipten ayrılmıştı. Hünkar karakterinin hikayedeki varlığı, üstlendiği kilit rol Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çok sağlam durmasını sağlamıştı.

Vahide Perçin’den sonra dizi hikaye olarak zayıflasa da yine de geniş bir hayran kitlesi diziyi seyretmeyi bırakmamış ve başarılar devam etmişti. Vahide Perçin ise 1,5 yıl süren dinlenme sürecinin ardından yeniden ekranlara dönüş yapacak. Aldatmak isimli yeni dizide saygın bir hakim karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu için, böyle büyük bir yükü omuzlamak hiç kolay değil.

Vahide Perçin için büyük sınav! Bir Zamanlar Çukurova etkisi geçmişte kaldı, Aldatmak dizisinin işi zor! 8

atv’nin perşembe akşamları Camdaki Kız, Mahkum ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi üç etkili dizinin karşısına koyacağı Aldatmak dizisinin başarılı olması o kadar da kolay değill. Her ne kadar iyi bir hikaye ve etkili oyuncularla güçlü bir kadro kurulmuş olsa da dizinin rekabette zorlanması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Birçok dizi hayranına göre Vahide Perçin başrolde olduğu için dizinin tutma ihtimalinin çok yüksek olduğu ifade ediliyor. Ancak rakip dizilerin kemik izleyicileri bulunduğu gerçeği ortada ve Vahide Perçin gibi usta bir isim olsa bile Aldatmak dizisi için işler o kadar da yolunda gitmeyebilir.

Bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide karakteri, kocası ve iki çocuğu ile mutlu bir aile olduklarını düşünürken, bir anda ortaya çıkan gerçekler ile dünyası başına yıkılacak. Mustafa Uğurlu’nun canlandırdığı kocasının başka bir ailesi daha olduğu ve 5 yıldır bunu gizleyerek yaşadığını öğrenmek Güzide’ye çok ağır gelecek.

Dürüst, prensipli ve adaletli karakteriyle Güzide birçok izleyiciyi kendisine hayran bırakacak. Ancak ailesini korumak adına onlarla olan ilişkisinde sert yanı, aslında çocuklarının kendisinden uzaklaşmaya başladığı gerçeğini de gözler önüne serecek. Güzide’nin karakteristik özelliği aslında evliliğinde yaşadıklarının da bir sonucu olacak.

Vahide Perçin için büyük sınav! Bir Zamanlar Çukurova etkisi geçmişte kaldı, Aldatmak dizisinin işi zor! 9

Güzide’nin öyküsünün anlatılacağı Aldatmak dizisinin fragmanları ilgi çekiyor ve dizi hayranları da merakla ilk bölümü bekliyor. Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizinin reytingleri de şimdiden merak konusu oldu.

İzleyiciler ise güzel bir dizi olacağına inanırken, Bir Zamanlar Çukurova kalitesinde bir iş beklediklerini ifade eden yorumlar yapıyor. Sosyal medyada diziye destek gözlemlenirken, Vahide Perçin’in yeniden ekranlara dönüşü de hayranlarını mutlu etti.

Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizisiyle birlikte perşembe rekabetinde 4 yapım yarışıyordu. 22 Eylül akşamından itibaren ise atv bu yarışa Aldatmak ile katılacak.