Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin ile Murat Ünalmış karşılaşmasında reytinglerin anlattığı gerçekler!

Vahide Perçin ile Murat Ünalmış karşılaşmasında reytinglerin anlattığı gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları eski rol arkadaşları Vahide Perçin ile Murat Ünalmış, iki farklı dizi ile karşı karşıya geldi. atv’de bu sezonun başlarından bu yana yayınlanan Aldatmak ile, henüz ikinci bölümü Fox TV’de izleyicilerle buluşan Gülcemal dizilerinden bahsediyoruz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ilk 3 sezonda birlikte yer alan iki başarılı oyuncu, çok etkili sahnelerle hala akıllarda duruyor. Bu dizinin sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok bölgesinde de beğenilmesinde iki başarılı oyuncunun ortaya koyduğu muhteşem performansın da etkisi çok.

Vahide Perçin canlandırdığı Güzide karakteri ile atv ekranında yine güçlü performansını ortaya koyuyor. Aldatmak dizisi ilk başladığı dönemde çok daha iyi reytingler alıyor olsa da, sezon sonuna doğru oranlar biraz düşüş sergiledi. Ancak bu duruma rağmen tüm kişiler kategorisinde günü ikinci olarak bitirmek de önemli bir başarı. Dizinin 26. bölümü ayrıca AB grubunda beşincilik ve ABC1’de de dördüncülük elde etti.

Vahide Perçin ile Murat Ünalmış karşılaşmasında reytinglerin anlattığı gerçekler! 8

Aldatmak dizisi adına; Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Gülcemal dizilerinin karşısında elde edilen bu oranlar gayet iyi gözüküyor.

Murat Ünalmış’ın başrolündeki Gülcemal dizisi de Fox TV ekranında izleyicilerle geçtiğimiz hafta buluştu ve bu hafta da ikinci bölüm ekrana geldi. Ancak reytingler pek de iyi değil. Murat Ünalmış gibi etkileyici bir oyuncunun başrolünde yer almasına rağmen Gülcemal dizisi tüm kişiler kategorisinde on ikincilik, AB grubunda on altıncılık ve ABC1’de de on birincilik elde edebildi. Tüm izleyici gruplarında da dizinin ortalamanın altında oranlar elde edebildiği gözlemleniyor.

Vahide Perçin ile Murat Ünalmış karşılaşmasında reytinglerin anlattığı gerçekler! 9

Vahide Perçin’in haftalar geçmesine rağmen Aldatmak dizisiyle çok etkili olduğu bir ortamda, eski partneri Murat Ünalmış’ın çok da tanıtımı yapılan Gülcemal dizisinde iyi reytingler alamaması dikkat çekici oldu.

Oysa ki, Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı 4 sezon içinde muhteşem reytingler elde etmiş, başrolde yer alan oyuncular hemen her gün sosyal medya ve basının gündeminden düşmemişti.