Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin’in geri dönüşü, Ertan Saban ve Devrim Özkan sinerjisini yendi!

Vahide Perçin’in geri dönüşü, Ertan Saban ve Devrim Özkan sinerjisini yendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakteri ile milyonların büyük sevgisini kazanan Vahide Perçin, yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranına atv ile dönüş yaptı. Aldatmak isimli dizide hakim Güzide karakteri ile yer alan oyuncu, dram yönü çok güçlü olan bu yapım ile yine reytingleri sallamaya başladı.

Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aldatmak dizisi, ikinci bölümü ile tüm izleyici gruplarında birincilik elde ederek, rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başladı. Dizinin bu büyük çıkışından en kötü etkilenen yapımlardan birisi reytingleri çok düşen Mahkum olurken, diğeri ise birincilik başarısını sürdüremeyen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi olarak gözüküyor.

Show TV ekranında yaz döneminde başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gani Müjde gibi etkili bir senaristin yönlendirmesi ve konsept tasarımı ile çok başarılı bir başlangıç yaptı. Dizi uzun süre de en çok konuşulan projelerden birisi oldu ve reytinglerde de birincilikleri kimseye kaptırmadı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 29 Eylül perşembe akşamı yayınlanan 11. yeni bölümü ise atv’nin Aldatmak dizisine karşı birinciliğin kaybedildiği gerçeğini ortaya koydu. Show TV dizisi, tüm kategorilerde çok iyi reytingler almasına rağmen günü üçüncülükle tamamladı.

Vahide Perçin'in geri dönüşü, Ertan Saban ve Devrim Özkan sinerjisini yendi! 7

Aldatmak dizisinin birincilikleri elde etmesi ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi için de artık zirve mücadelesi yapma dönemi başladı.

Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin muhteşem uyumu ve karşılıklı sahnelerdeki sempatiklik birçok izleyiciyi bu diziye çekmişti. Ancak Aldatmak isimli yeni dizinin dram yönü yüksek hikayesi ve Vahide Perçin’in de Bir Zamanlar Çukurova’dan gelen etkileyiciliği atv’yi öne çıkarttı.

Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisi sayesinde yine önemli reytingler elde edebilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi için, artık birincilik pek de kolay olmayacak gibi gözüküyor.

Vahide Perçin’in etkileyiciliği ve Aldatmak dizisinin güçlü hikayesi tüm dengeleri alt üst etti.