Ana sayfa Sosyal Medya Gelecek Uzun Sürer dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Aytaç Şaşmaz’ı oyuncu arkadaşı görüntüledi ortaya efsane pozlar çıktı!

Gelecek Uzun Sürer dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Aytaç Şaşmaz’ı oyuncu arkadaşı görüntüledi ortaya efsane pozlar çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçen yıl Baht Oyunu dizisi ile büyük çıkış yapan Aytaç Şaşmaz, Gelecek Uzun Sürer adlı yeni bir dizi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Gelecek Uzun Sürer dizisi ülkemizde Evimiz Hollywood’da olarak yayınlanan diziden uyarlanıyor. ABD’de  Beverly Hills 90210 adıyla yayınlanan yapım yayınlandığı dönemde dünyada da büyük ilgi gömüştü.

Aytaç Şaşmaz’ın içinde dram öğelerini de barındıran bir gençlik dizisiyle ekranlara geri dönecek olması hayranlarını oldukça mutlu etti.

Gelecek Uzun Sürer dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Aytaç Şaşmaz'ı oyuncu arkadaşı görüntüledi ortaya efsane pozlar çıktı! 8

Dizide ‘Evren’ karakterini canlandıracak olan Aytaç Şaşmaz, oyuncu arkadaşı Berk Cankat’ın objektifine verdiği pozları sosyal medyada yayınladı.

Berk Cankat’ın görüntülediği yakışıklı oyuncu pozlarıyla nefesleri kesti. Aytaç Şaşmaz’ın bir süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Cemre Baysel de fotoğrafların altına “Oh be!” şeklinde yorum yaptı.

Ay Yapım projesi olan Gelecek Uzun Sürer’de Aytaç Şaşmaz’a iddialı oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Mert Yazıcoğlu’nun ‘Kerem’ karakteri ile yeniden ekrana dönmesini sağlayacak olan dizide, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora gibi son dönemde ismi en çok konuşulan iki genç kadın oyuncu da bulunuyor. Sancaktutan’ı dizide ‘Derin’ karakteri ile, Malbora’yı ise ‘Ece’ olarak izleyeceksiniz.

Gelecek Uzun Sürer dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Aytaç Şaşmaz'ı oyuncu arkadaşı görüntüledi ortaya efsane pozlar çıktı! 9

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı dizinin senaryosu Damla Serim tarafından kaleme alınacak. Nur Fettahoğlu, Necip Memili ve Aslı Orcan kadrodaki diğer önemli isimler.

Fox TV’de yayınlanacak olan Gelecek Uzun Sürer’de son dönemde bir hayli iyi çıkış yapan genç oyuncuların bir araya geldiği dikkatlerden kaçmıyor. Çekimleri devam eden dizi özellikle Aytaç Şaşmaz hayranları tarafından merakla bekleniyor.