Ana sayfa Dizi Fragmanları Vahşi Şeyler dizisinde ilginç olaylar yaşanıyor!

Vahşi Şeyler dizisinde ilginç olaylar yaşanıyor!

tarafından ker_def

Exxen’in ilgiyle takip edilen dizisi Vahşi Şeyler’in 7. ve 8. bölümlerinin fragmanı yayınlandı. Yılbaşında ilk kez izleyiciyle buluşan, her hafta iki bölümü platformda yer alan Vahşi Şeyler’in bu hafta yayınlanacak 7. ve 8. bölümlerinin fragmanı paylaşıldı. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun gibi ünlü oyuncuları başrollerde buluşturan dizinin merakla beklenen yeni bölümlerinde, Bora’nın (Selim Bayraktar) eşi Şule (Nurgül Yeşilçay) ile ilişki yaşadığı psikolog Zerrin’i (Hazal Türesan) bir odaya kilitlemesi sonrasında yaşanan ilginç olaylar ekrana geliyor.

Heyecanla takip edilen Vayşi Şeyler’in yeni bölümlerinde iki kadının hesaplaşması yaşanırken, Şule, sakinleştiremediği Zerrin’i elektro şok ile bayıltır. Şule ile Bora paniğe kapılıp Zerrin’i hastaneye yetiştirmeye çalışırken karı kocanın evlilikleri de düzelme evresine girer. Yapımcılığını Depo Film’in, proje tasarımını I-Content’in üstlendiği, Alper Alpözgen’in senaryosunu yazıp Erkan Tunç’un yönettiği smart-komedi dizisi ‘Vahşi Şeyler’ Exxen’de seyirciyle buluşuyor.

Vahşi Şeyler dizisinde ilginç olaylar yaşanıyor! 8

15 DAKİKALIK SMART KOMEDİ

Her hafta 15’er dakikalık iki yeni bölümü platforma yüklenen aksiyon dolu komedide, evlilikleri bitme noktasına gelmiş çiftin bir suça ortak olmaları ile o suçu beraberce örtbas etmeye çalışırken küllenen aşklarının yeniden alevlenmesi hikaye ediliyor. Dizi dünyasına getirdiği smart komedi anlayışıyla adından söz ettiren Vahşi Şeyler, seyirciden büyük ilgi görüyor.

Vahşi Şeyler dizisinin konusu:

“Evlilik suç ortaklığıdır.”

Obsesif kompülsif kişilik bozukluğundan muzdarip Şule, (Nurgül Yeşilçay) kocası Bora’nın (Selim Bayraktar) onu psikoloğu ve aynı zamanda en yakın arkadaşı olan Zerrin (Hazal Türesan) ile aldattığını öğrenir ve boşanmaya karar verir. Hemen akabinde aynı evde mahsur kalan Şule, Bora, Zerrin ve olan bitenle hiç alakası olmayan bir pizzacı kuryesi Recep (Aytaç Uşun) mücbir sebeplerle şiddetli bir yüzleşmenin tarafı olurlar. Birlikte geçirmek zorunda kaldıkları hafta sonu boyunca süregiden; kadın erkek rolleri, aşk, varoluş ve hayatın tabiatı üzerine tartışmalar istenmeyen bir şiddet olayıyla sonuçlanır. Bu olayı birlikte örtbas etmeye çalışan kahramanlarımızın sönmeye yüz tutmuş aşkları, suç ortağı olmanın heyecanıyla yeniden alevlenir.

Vahşi Şeyler dizisinde ilginç olaylar yaşanıyor! 9

Bölüm Özetleri:
YEDİNCİ BÖLÜM
Şule (Nurgül Yeşilçay), Bora (Selim Bayraktar) ve Zerrin (Hazal Türesan) arasındaki ilişkinin bir kaza olmadığını, uzun süreli bir ilişki olduğunu öğrenmiş, öfkesi kat be kat artmıştır. Bora bir türlü sakinleştirmeyi başaramadığı Şule ve Zerrin’i yatak odasına kilitler. Yatak odasında kadınların kavgası daha da alevlenir ve Şule, Zerrin’e elektroşok verip bayıltır. Bunun üzerine paniğe kapılan ev ahalasi Zerrin’i hastaneye yetiştirmek için sokağa çıkma yasağını deler.

SEKİZİNCİ BÖLÜM
Birlikte işledikleri suç, Bora (Selim Bayraktar) ve Şule (Nurgül Yeşilçay) arasındaki aşkı yeniden alevlendirmiştir. Şule’nin obsesif kompülsif bozukluğu düzelmiş, evlilikleri yeni bir heyecanın ivmesiyle düzelme evresine girmiştir. Bu esnada Recep (Aytaç Uşun) bir yolunu bulup evden kaçmıştır. Recep’in izini bulan Bora, babaannesi Hümeyra’nın (Fehmi Dalsaldı) evine kadar giderek Recep’le yüzleşir. Bu esnada onları dinleyen ve Recep’ten kurtulmak isteyen Hümeyra’nın eline çok sağlam bir koz geçmiştir.