Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, setten pozlarıyla yine konuşturdu!

Aslıhan Güner, setten pozlarıyla yine konuşturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterini oynayan Aslıhan Güner, dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla da sosyal medyanın gündeminde. Oyuncu, diziyle birlikte hayran kitlesini büyütürken, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını mest ediyor!

Dizi için saçlarını kızıla boyatan oyunu, sette hazırlanırken makyaj ve kuaför ekibi ile birlikte çekilen videolarını paylaşıyor zaman zaman. Esprili söylemler ve keyifli anların yer aldığı paylaşımlarıyla takipçilerini de eğlendiriyor.

Son günlerde de saçı yapılırken, fazlaca abartılı modellerle verdiği pozları paylaşarak takipçilerini güldürüyor oyuncu. Kuaförü ile hep doğaldan yana olduğunu söylediği bir konuşmasıyla da abartılı modeller için gülümseten yorumlar katıyor paylaşımlarına.

İşte o pozlarından birisini paylaşarak yine çok sade ve doğal olduğuna esprili bir atıfta bulunmak isteyen oyuncu ‘Sade bir günaydın’ diyerek aşağıdaki paylaşımı yapmış.

Aslıhan Güner, setten pozlarıyla yine konuşturdu! 10

Daha önce de aşağıda görülen pozunu paylaşan oyuncu, haline doğallığı sevdiği yorumunu yaparak güldürmüştü.

Aslıhan Güner, setten pozlarıyla yine konuşturdu! 11

Aslıhan Güner, setten oyuncu arkadaşları ve ekipte çalışanlarla da pozlarıyla instagram’ını takip edenleri mutlu ediyor. Dizinin Ruhi’si İnan Yılmaz ile de aşağıdaki pozlarını paylaşmış…

Aslıhan Güner, setten pozlarıyla yine konuşturdu! 12

Dün akşam (16 Ocak Cumartesi) ekrana gelen bir sahne sırasında çekilen İsmail Demirci ile komik anlarını da paylaştı oyuncu. Kuzey’in kızı Gökçe’nin eve getirdiği Hamster’ı görünce ne yapacağını bilmeyen Yıldız, işte böyle panikledi…

Aslıhan Güner, setten pozlarıyla yine konuşturdu! 13