Ana sayfa Sosyal Medya Vatanım Sensin’de parlayan Boran Kuzum ile Kubilay Aka arasında soğukluk var!

Vatanım Sensin’de parlayan Boran Kuzum ile Kubilay Aka arasında soğukluk var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Boran Kuzum, Miray Daner ile ilgili kafalardaki soru işaretini giderdi! Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol alan Boran Kuzum ile Miray Daner, dizide iki aşık karaktere hayat vermişti. Miray Daner, sonrasında yine dizide tanıştığı Kubilay Aka ile gerçek aşka tutulmuş, ancak çift 2019 yılının Ağustos ayında ayrılmıştı.

Boran Kuzum ile Miray Daner’in yakınlaştığı yönünde basında çıkan iddialara rağmen, ikili iyi arkadaş olduklarını sosyal medyadan çeşitli paylaşımlarla gösterdi. Ancak iki ünlü isim aşk iddialarından hiç kaçamadı.

Boran Kuzum, kameralara yakalandı ve Miray Daner sorularına yeniden maruz kaldı. Ünlü oyuncu, “Çok yakın arkadaşız, çok seviyorum arkadaş olarak onu. Çok da iyi anlaşıyoruz” diyerek aşk söylentilerini bir kez daha yalanladı.

Koronavirüse yakalanan eski arkadaşı Kubilay Aka ile bir temasının olmadığını da belirten Boran Kuzum, Aka’dan pek da bahsetmek istemedi. Eski rol arkadaşına geçmiş olsun mesajı yollayıp, yollamadığı soruldu. Boran Kuzum, “Maalesef” diye yanıt verdi. Kamera karşısında ‘geçmiş olsun’ temennisinde de bulunmayan Boran Kuzum, bu tavrı ile dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, dizi setlerine de değindi. Kuzum, “Çok garip bir dönemden geçiyoruz.Bütün setler bu sebepten dolayı risk altında. Umarım herkes sağlıkla işine devam eder” diye konuştu.

Setlerde güzel önlemler alındığını, sağlık görevlilerinin de bulunduğunu hatırlatan ünlü oyuncu, “Hep dikkatli, herkesi takip ediyorlar. Umarım bir sıkıntı olmadan bitireceğiz. Az kaldı zaten bizim bitirmemize” diye konuştu. Bilindiği üzere Boran Kuzum; Miray Daner ve Nejat İşler ile birlikte Blu TV’de yayınlanacak olan Saygı dizisinde başrolde bulunuyor.