Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde oyunu bozan yeni hamle!

Zümrüdüanka dizisinde oyunu bozan yeni hamle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinin yeni sezonu eleştiriler altında başladı ve 11. yeni bölüm de 19 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonunda Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun yapıma katılmaları önemli değişiklikleri de beraberinde getirdi.

Deniz ve Cihan karakterlerinin gelişi ile Zümrüdüanka dizisinde hikaye çok farklı noktalara doğru ilerliyor. Kimi izleyiciler bu durumdan rahatsız olsa da diziye hareket geldiğini ve yeni gelişmelerden memnun olduklarını belirten izleyiciler de bir hayli fazla…

Zümrüdüanka dizisinin 11. bölümünden yayınlanan 2. fragmanı izleyenler pek bir şey anlamamaktan şikayetçi. “Beynim yandı” diye yorum bırakan izleyiciler, dizinin gidişatı konusunda hiçbir öngörüde bulunamıyor…

Zümrüdüanka dizisinin 11.bölümünde ise oyunu bozacak hamlenin Cihan karakterinden gelmesi bekleniyor. İsmail Hacıoğlu’nun başarıyla canlandırdığı Cihan, kızının başka ellerde olmasına izin vermeyecek gibi bir hava estiriliyor.

Gökçe Eyüboğlu’nun canlandırdığı Deniz karakterinden nefret ettiğini söyleyen ve Zümrüt ile rakip olmasından memnun olmayan birçok izleyici de var.