Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz partnerliği sosyal medyayı ikiye böldü. Hayranlarının ikiliden bir isteği var!

Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz partnerliği sosyal medyayı ikiye böldü. Hayranlarının ikiliden bir isteği var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü şarkıcı Murat Boz ile güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’la ilgili magazin basınında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İkilinin dijital bir platformda yayınlanacak olan filmde başrolleri paylaşacağı öne sürüldü.

Son olarak Ada Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, partneri Alp Navruz ile yaşadığı aşk ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. O Ses Türkiye programı ile her sezon izleyici karşısına çıkan Murat Boz ise en son Netflix için Tuba Büyüküstün’le başrolü paylaştığı Another Self adlı diziyi çekti.

Murat Boz  ile Ayça Ayşin Turan’la ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. TV8’de yayınlanan 2.Sayfa programında yer alan habere göre; Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz’un dijital bir platformda yayınlanacak bir sinema filminde başrolleri paylaşacağı ve Ağustos ayında başlayacak yapımda oyuncuların rekor fiyata imza attıkları iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan haber sonrası, Murat Boz ve Ayça Ayşe Turan hayranları ikiye bölündü. Bir kesim, ikiliyi birbirine çok yakıştırırken bir kesim sosyal medya kullanıcısı ise yakışmayacakları yönünde fikir beyan etti.

İddialar sonrası ikilinin hayranları oldukça heyecanlandı. Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan ikilisini birbirine yakıştıran bir çok hayranı ise rol alacakları yapımda birlikte şarkı söylemelerini de istediler.