Ana sayfa Dizi Haberleri Vay anam vay! Sadakatsiz dizisinin sloganını çok aradınız mı?

Vay anam vay! Sadakatsiz dizisinin sloganını çok aradınız mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere ve Caner Cindoruk yakında Kanal D ekranında yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinde başrolde yer alacak.İki ünlü ismin fotoğraflara yansıyan ve ilk fragmanda da dikkat çeken bir uyumu söz konusu.

Melis Sezen ve Burak Sergen’in de başrolünde yer aldığı Kanal D dizisi, BBC’nin Doctor Foster isimli yapımından uyarlandı. Büyük bir titizlikle hazırlıkları süren, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı dizinin sloganı da bir hayli dikkat çekici.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu duruma köşe yazısında değindi. “Vay anam vay” başlığı atan Sina Koloğlu, şöyle yazdı:

“‘Aldatılan kadın öfkesi cehennem ateşinden beterdir…’ ‘Sadakatsiz’in fragmanından. Nasıl bulurlar, nereden bulurlar bu cümleleri. Kamyon arkası yazılar kadar kıymetli.”

Dizide Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz
güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri… Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek.