Ana sayfa Dizi Haberleri Vay be Cio 5 bin için soygun yaparken Çukur’da 5 milyon yakıyorsun!

Vay be Cio 5 bin için soygun yaparken Çukur’da 5 milyon yakıyorsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cihangir Ceyhan’ın Azer Kurtuluş karakteri ile Çukur dizisine katılması büyük yankı buldu.

Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile ünlenen Cihangir Ceyhan, artık Show Tv ekranındaki Çukur dizisinde yeteğini sergileyecek.

Dizinin 64. bölümüne müthiş bir giriş yapan Cihangir Ceyhan, Azer Kurtuluş karakteri ile yeni kötü olacağını gösterdi.

Ceyhan’ın diziye katılması ise Çukur hayranlarını bir hayli mutlu etti. Çeto ve Mahsun’un ayrılmasından sonra yüzüklü olarak ortaya çıkan Yücel, tek başına kötü karakter olarak Çukur’a yeterli gelmeyecekti.

Savaş’ın ağabeyi Azer Kurtuluş, İdris’ten kan parası istedi. Ne İdris ne de Vartolu ona ‘hayır’ demedi ve parayı verdiler. Ancak Vartolu Savaş’ı kendisinin öldürmediğini söyledi.

Azer, “Benim anlamadığım sen yapmadıysan cezasını çekmeye niye razı oldun” diyerek herkesin ortasında parayı yaktı.

Kan parası olarak 5 Milyon TL alan Azer, bu parayı Çukur ortasına atıp “Bizim ciğerimizi sökmenin bedelini ödeyemezsiniz” diyerek üzerine benzin döküp ateşe verdi.

AZER’İN PARA YAKMA ŞOVU:

İZLEYİCİ YORUMLARI

Diziye müthiş bir hava ile giriş yapan Cihangir Ceyhan’ın parayı yakma sahnesi de izleyiciler arasında ilginç yorumlara sebep oldu.

Azer sahnelerini daha çok görmek istediklerini belirten izleyiciler, karakteri sevdiklerini gösterdiler.

“Azer diziye bomba gibi giriş yaptı. Çukur’a böyle sağlam karakterler lazımdı, iyi oldu” diyen bir izleyici memnuniyetini dile getirdi.

Bir başka izleyici ise Sıfır Bir dizisiyle Çukur arasındaki ilginç duruma şu yorumu yaptı: “Vay bee Cio reis 5 bin için soygun yapardın Çukur’da 5 milyon yakıyorsun.”

Vay be Cio 5 bin için soygun yaparken Çukur'da 5 milyon yakıyorsun! 7

İzleyiciler şimdiden Azer karakterinin 3. sezonda da ekranda olması gerektiği fikrinde birleşti.

“Sıfır Bir”deki gibi delilik var hala içinde” diyen bir dizi izleyicisinin yorumu dikkat çekti.

Bir başka izleyici ise Azer’in aracının plakasına takılı kaldı. Plaka “34 AZR 00101” sıfır ve bir rakamlarıyla oldukça manidardı.

Sıfır Bir dizisinde Cio karakteri ile Çukur’daki Azer’i karşılaştıran bir başka izleyicinin şu mesajı da pek bi manidar: “Adam Sıfır Bir’de ‘uyuşturucu sattırmam’ diye tüm Adana’yı kurşuna dizdi. Çukur’da da İstanbul’un en büyük tedarikçisi olmuş…”