Ana sayfa Sosyal Medya İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra’daki yeni evleri!..

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra’daki yeni evleri!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya paylaşımlarından bir süredir Londra’da olduğu ve oradaki yeni evinin dekorasyonuyla ilgilendiği anlaşılan ünlü oyuncu Bergüzar Korel sonunda evinin dekorasyonunu bitirdi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti 3 çocuklarıyla birlikte bir süredir Londra’da. Ekranlardan uzakta olan ünlü çift tüm vakitlerini çocukları ile ilgilenerek geçiriyor.

Bu süreçte sık sık Londra’ya giden ünlü çift, şu sıralar Londra’daki evlerinin dekorasyonuyla ilgileniyorlar. Instagram hesabından zaman zaman evinden paylaşımlarda bulunan Bergüzar Korel dekorasyonu tamamladı.

Paylaşımlarında, başak burcu olduğunu ve girdiği her ortamı ivedilikle sıcak bir yuva yapmak istediğini belirten Bergüzar Korel dekorasyon işlerini bir an önce tamamlamak isteyince yorgun düştü.

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra'daki yeni evleri!.. 9

Paylaşımına ‘Pil bitti’ notunu düşen Bergüzar Korel evinin büyük bölümünün dekorasyonunu tamamlamış görünüyor.

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra'daki yeni evleri!.. 10

Ali, Han ve Leyla adlarında üç çocuğu olan ünlü oyuncu, çocukları için tasarladığı oyun odasının da görüntüsünü paylaşarak fotoğrafa “Mekanım her daim oyun odası’ yazdı.

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra'daki yeni evleri!.. 11

Geçtiğimiz aylarda çift hakkında magazin basınında,  ‘Londra’ya yerleştiler’ şeklinde haberler çıkmıştı. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin menajeri Ayşe Barım ise o dönem yaptığı açıklamada; söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirterek; “İngiltere’ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar” şeklinde konuşmuştu.