Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Erkenci Kuş dizisinde Can’dan beklenen hamle geliyor!

Ve Erkenci Kuş dizisinde Can’dan beklenen hamle geliyor!

tarafından zk zk

Star TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş izleyicilerini mutlu eden bir gelişme yaşanacak!

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Can ve Sanem’in başbaşa geçireceği romantik gece, Hüma’nın planıyla bozulacak.

Bir anda tüm ajansın ve Polen’in de olduğu partiye dönen gecede Can, Hüma’nın engellemelerine karşın herkesin önünde Sanem’e evlenme teklif edecek.

Ve Erkenci Kuş dizisinde Can'dan beklenen hamle geliyor! 7

Dizinin 36. bölümünden yayınlanan 2. tanıtımında Can’ın yüzüğü çıkarıp Sanem’e “Kalbim, diğer yanım, her şeyim, benimle evlenir misin?” sözleri herkesi şaşırtıyor.

En çok şaşıran da Hüma ve Polen oluyor. Can’ın bu hamlesinden sonra Polen’in Hüma’ya “Bence artık pes etseniz gayet iyi olur” tavrı da dikkat çekecek.

İşte 36. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can ve Sanem aşkı yeniden alevleniyor.

Can ve Sanem kötü günleri artık geride bırakmıştır aşklarına kaldıkları yerden daha da mutlu bir şekilde devam ederler.. Can’ın Balkanlara gitmemesi ve Sanem’le barışmaları şirkette Hüma dışında herkesi çok mutlu eder. Bu arada ajans ve yayınevi birlikte sosyal sorumluluk projesine katılır. Fakat Can son anda Yiğit ve Polen’i devre dışı bırakır. Bu arada Hüma da boş durmaz, Polen etkili olamayınca başka planlar yapmaya başlar ve ailelerin de katılacağı bir yemek organize eder.