Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Exxen’in çok konuşulacak dizisi Olağan Şüpheliler’in setinden ilk sürpriz paylaşım

Ve Exxen’in çok konuşulacak dizisi Olağan Şüpheliler’in setinden ilk sürpriz paylaşım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 1 Ocak 2021 tarihinde yayına başlayan ve Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen için çekilen diziler, son günlerde çokça konuşuluyor. Bu diziler arasında bir tanesi var ki şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Kadronun sağlamlığı ile konuşulan dizinin çekimlerinin başladığı ise başrol oyuncularından Ceren Moray’ın yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Bir süredir hazırlıkları devam eden dizinin başrol üç kadın oyuncusu Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar ve Yasemin Allen olacak. Sırdan birer ev hanımıyken bir anda katile dönüşen kadınların hayatlarının anlatıldığı dizideki erkek oyuncuların kimler olduğu da kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

İrfan Şahin’in sahibi olduğu 1441 Productions’un yapımcılığını üstlendiği Olağan Şüpheliler dizisinin çekimlerinin 11 Ocak’ta başlayacağı konuşulmuştu. Bir kaç gün önce Ceren Moray’dan dizinin setinden ilk olarak aşağıdaki fotoğraf geldi.

Ve Exxen'in çok konuşulacak dizisi Olağan Şüpheliler'in setinden ilk sürpriz paylaşım 8

Instagram hesabından diziye başladıklarını duyuran oyuncu, bugün de dizinin diğer oyuncusu Bennu Yıldırım ile set öncesi karavanda sohbet ederken çekilen aşağıdaki fotoğraflarını yayınladı.

Ve Exxen'in çok konuşulacak dizisi Olağan Şüpheliler'in setinden ilk sürpriz paylaşım 9

Yüksel Aksu’nun yönetmenliğini yapacağı dizide Bekir Aksoy, Pamir Pekin, Berk Hakman, Fırat Doğruloğlu ve Hakan Eratik de rol alacak.

Olağan Şüpheliler dizisi 10 bölüm çekilecek. Dizide eşlerini öldüren 3 ev kadınının hikâyesi ele alınacak.