Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, Vatanım Sensin’den sonra sürpriz bir filmde görenleri şaşırttılar!

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, Vatanım Sensin’den sonra sürpriz bir filmde görenleri şaşırttılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol almışlardı. Halit Ergenç daha sonra Babil dizisinde oynamış ancak dizi geçtiğimiz aylarda 20. bölümüyle final yapmıştı. Bergüzar Korel ise Vatanım Sensin’den sonra uzun bir süredir ekranda yok.

Oyuncu, ikinci çocuğu Han’ı dünyaya getirmeden önce Kızlar ve Oğlanlar isimli bir tiyatro oyunu ile sahneye çıkmıştı ama pandemi nedeniyle oyun da askıya alındı. İki ünlü oyuncu, son birlikte oynadıkları Vatanım Sensin’den sonra bir başka projede ortaya çıktılar.

Şu sıralar sosyal medyada da konuşulan bir sinema filmi olan Azizler’de oyuncu çift kısa ama izleyenleri gülümseten bir rolde yer aldılar. Netflix’te yayınlanan kara komedi türündeki Azizler filmindeki bir sahnede yine bir çifti canlandıran oyuncular, filmin sürprizlerinden birisi oldular!

Filmin yönetmenleri Vatanım Sensin dizisini de çeken Taylan Biraderler. Ünlü yönetmen kardeşler Durul ve Yağmur Taylan, uzun zaman aynı dizide birlikte çalıştıkları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’e de filmde kısa bir rol vererek izleyiciye de güzel bir sürpriz yapmış oldular.

Senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı, 8 Ocak 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanan filmde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Gülçin Santırcıoğlu, Fatih Artman, İrem Sak gibi isimler rol alıyor.

Evli bir çifti canlandıran oyuncuların sahneleri de yine çok güldüren repliklerle dolu. Halit Ergenç’in uzun saçlı ve her yeri dövmeli hali ise dikkat çekiyor.

Bergüzar Korel de filmi izleyip yorum yapan Merve Dizdar’ın bir paylaşımını story’den repost etti. Dizdar, Vatanım Sensin dizisinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile birlikte rol almıştı…

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, Vatanım Sensin'den sonra sürpriz bir filmde görenleri şaşırttılar! 7