Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Pınar Deniz yeni dizisinin çekimlerine başladı! Avcı dizisi geliyor!

Ve Pınar Deniz yeni dizisinin çekimlerine başladı! Avcı dizisi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sezona damgasını vuran dizisi Yargı’nın Ceylin’i olarak büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, dizinin sezon finali yapmasının ardından bir başka dizi için kamera karşısına geçti! Oyuncu, iki hafta önce biten final çekimlerinin ardından yer aldığı bazı projeler için koşturuyordu. Bir dergi için objektif karşısına geçen oyuncu, yoğun geçen günlerinden paylaşımlar yaparak hala çalışmaya devam ettiğini de göstermekteydi.

Pınar Deniz, hiç dinlenmeden yaz sezonunda bir başka iddialı proje için çekimlere başladı. Oyuncunun, 14 Haziran’da 42 ülke ile birlikte Türkiye’de de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus için çekilecek bir dizide oynayacağı biliniyordu.

Başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ile paylaştığı dizinin çekimleri hafta içinde başladı. Pınar Deniz, o gün setten herkese bir selam gönderdiği videosu ile instagram sayfasından hayranlarını sevindirdi. Pınar Deniz, ismi önce SüperStar olarak duyurulan ve daha sonra Avcı olarak belirlenen dizi ile hayranlarını şaşırtacak!

Bir seri katile hayat vereceği dizide Uraz Kaygılaroğlu da bir polisi oynayacak. Pınar Deniz’in ilk set gününden videoyu yayınlaması ile birlikte pek çok hayranı da sosyal medyadan bu görüntüleri paylaşmaya başladı…

Avcı dizisinde kendisini sanatçı olarak gizleyen bir kadını oynuyor Pınar Deniz. Suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen bir seri katil…

Bir süredir hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerinin başlaması ile heyecan da doruğa çıktı. Dizinin kadrosunda ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi de yer alıyor.

Ve Pınar Deniz yeni dizisinin çekimlerine başladı! Avcı dizisi geliyor! 7

Yargı dizisinde bir avukatı oynayan Pınar Deniz’in Avcı dizisinde bir seri katili oynaması da izleyenler için ilginç bir ironi olacak. Oyuncu, başarılı performansı ile bu kez bambaşka bir karaktere hayat verecek…

Pınar Deniz, heyecanını paylaştığı videosunda “Disney Plus’da yayınlanacak olan dizimizin ilk set günü. Çok heyecanlıyım. Bakalım, Disney Plus’ta yakında” diye konuştu.