Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisi setinden ilk kez paylaşım yaptı, çok şaşırttı!

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisi setinden ilk kez paylaşım yaptı, çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Disney+ için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisi, özellikle Demet Özdemir hayranlarının merakla beklediği bir yapım. 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus’ın bu dizisi, Kaçış dizisinin ardından çekimleri başlayan ikinci dizi olmuştu. Dijital platformun büyük önem verdiği dizi, adeta kuruluşun Türkiye pazarında prestiji olarak öne süreceği işlerden birisi.

Dizide son yılların çok konuşulan genç oyuncuları Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan ile birlikte deneyimli oyuncu Buğra Gülsoy da rol alıyor. MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini son yılların öne çıkan isimlerinden Hülya Gezer yapıyor. Dizinin senaryosunu ise yine çok konuşulan yapımlara imza atan Pınar Bulut üstlenmekte.

Dünyayla Benim Aramda dizisi, bir romantik komedi. Demet Özdemir dizide “İlkin” isimli bir dergi yöneticisine hayat vermekte. Buğra Gülsoy ise İlkin’in oyuncu sevgilisi ‘Tolga’yı canlandırıyor. Hafsanur Sancaktutan ise ‘İlkin’in arkadaşı ‘Sinem’e hayat veriyor.

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisi setinden ilk kez paylaşım yaptı, çok şaşırttı! 9

8 bölüm olarak çekilen dizinin setinden neredeyse hiç fotoğraf çıkmıyor! Disney Plus’ın özel bir gizlilikle yürüttüğü yapımlarından çok fazla bilgi vermemek için oyuncuların da özel bir çaba harcadıkları görülüyor. Diziyle ilgili sorulan soruları geciktiren oyuncuların yapımcı açıklamadan hiç bir açıklama yapma şansları yok.

Demet Özdemir de ser verip sır vermeyen isimlerden. Rol aldığı başka yapımlarda sürekli paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu, bu kez sus pus olmuş durumda adeta! O nedenle dizinin setinden ilk kez yaptığı paylaşım büyük dikkat çekti.

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisi setinden ilk kez paylaşım yaptı, çok şaşırttı! 10

Demet Özdemir dizinin kamera arkasındaki ekiple poz verdi. Makyözlerle karavanda verdiği pozun ardından aralarında başrolü paylaştığı Buğra Gülsoy ile dizinin yönetmeni Hülya Gezer’in de yer aldığı fotoğraf da setten bir çekim.

Demet Özdemir, Dünyayla Benim Aramda dizisi setinden ilk kez paylaşım yaptı, çok şaşırttı! 11

Hayranları bu fotoğrafları sosyal medyada görünce büyük sevinç yaşadı. İlk kez Disney Plus’ın bu çok merak edilen dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın setinden çıkan pozlar, diziyle ilgili heyecan da yaşattı.

2022 yılı bitmeden Disney Plus’ın diziyi yayınlaması bekleniyor. Bu arada geçtiğimiz günlerde Hafsanur Sancaktutan da bir röportajında setin çok keyifli geçtiğini ve Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile de rahat bir ortamda çalıştıklarını anlatmıştı. Oyuncu, “Biraz yoğun geçiyor. Disney’de sağlam bir şekilde gireceği için biz de çok heyecanlıyız. Güzel geçiyor. Buğra da Demet de çok keyifli. Onlarla çalışması çok kolay ve çok da hoş insanlar. O yüzden güzel geçiyor” diye konuşmuştu.

Dizide İlkin karakteri, Tolga’nın kendisine olan aşkını test etmek için bazı oyunlar kuruyor.  Haftanur Sancaktutan İlkin’in ofiste beraber çalıştığı ‘Sinem’i, Zerrin Tekindor fotoğrafçı ‘Burçin’i, İbrahim Selim Tolga’nın menajeri ‘Cüneyt’i, Melisa Döngel ise dergi çalışanı ‘Ceren’i canlandırıyor. Metin Akdülger ise dizinin 5. bölümünde İlkin’in hayatına sürpriz bir şekilde giriyor.