Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisiyle birlikte favori bir dizi çifti doğuyor! Rabia Soytürk yine göz kamaştırıyor!

Veda Mektubu dizisiyle birlikte favori bir dizi çifti doğuyor! Rabia Soytürk yine göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de artık Pazartesi akşamları izleyicileri derinden etkileyecek Veda Mektubu dizisi dönemi başlıyor. Son yıllarda birbiri ardına etkili dram dizilerini izleyicilerle buluşturan Kanal D; yine çok iddialı bir proje ile geliyor. Yaşanmış bir hikayeden esinlenilerek oluşturulan Veda Mektubu dizisinde; Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ile Bennu Yıldırımlar tecrübeli başroller olarak öne çıkıyor. Ancak dizinin hayranları iki genç oyuncunun partnerliğine tutuklu kalacak gibi gözüküyor.

İşte bu iki başarılı oyuncudan birisi Rabia Soytürk, diğeri ise Emre Kıvılcım… Son dönemde isimlerini sıklıkla duyduğumuz ikili, Veda Mektubu projesinin genç başrolleri olarak öne çıkıyor. Duy Beni dizisinde Ekim karakteri ile çok başarılı bir çıkış yapan Rabia Soytürk, izleyicileri çok etkilemiş ve büyük popülerlik elde etmişti.

Veda Mektubu dizisiyle birlikte favori bir dizi çifti doğuyor! Rabia Soytürk yine göz kamaştırıyor! 7

Emre Kıvılcım ise en son Üç Kız Kardeş dizisinde İrfan karakteri ile yer almıştı. Şimdi iki genç oyuncunun partnerliğinin cazibesinin milyonlarca izleyiciyi etkilemesi bekleniyor. Sosyal medya ortamında Rabia Soytürk’e destek büyük ve hayranlarının yeni diziyi de öne çıkartan paylaşımlarla desteklerini göstermesi de bekleniyor.

Sosyal medyanın yeni favori dizi çiftlerinden birisinin Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım olacağını da söylemek lazım.

İddialı bir prodüksiyon ile gelen dizinin kostümleri, aksesuarları, zengin dekorasyonu ile görsel bir şovu da sergilemesi bekleniyor.

Yıllar sonra çocukları üzerinden yeniden bir araya gelen Alanur ile Ziya’nın bir mektup sonrası yaşanan ayrılığının konu edildiği dizinin senaryosunu Deniz Akçay yazdı.

Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerin de rol aldığı Veda Mektubu dizisinin pazartesi rekabetinde elde edeceği reytingler de merak konusu oldu.