Ana sayfa Sosyal Medya Veda Mektubu dizisiyle ekrana dönmek Emre Kıvılcım’a yeni bir kapı açtı!

Veda Mektubu dizisiyle ekrana dönmek Emre Kıvılcım’a yeni bir kapı açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Veda Mektubu dizisinin güçlü bir hikayesi ve dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Dizinin genç isimleri Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım da güçlü bir partnerlik ortaya koydu. Aslı ile Mehmet karakterlerini izleyiciler çok sevdi.

Veda Mektubu dizisiyle birlikte Emre Kıvılcım da bugüne kadar çok fazla konuşulmadığı sosyal medya ortamında bir anda öne çıkmaya başladı. Son dönemde yapılan araştırmalarda oyuncunun daha önce olmadığı kadar fazla sosyal medyada öne çıktığını gözlemliyoruz.

Emre Kıvılcım’ın özellikle Rabia Soytürk gibi yaz döneminde Duy Beni ile büyük çıkış yapan bir partnerle aynı projede olması önemli bir fırsat kapısı açtı.

Rabia Soytürk hayranları, Aslı ile Mehmet karakterlerine tutuklu kaldı ve ikili hakkında sosyal medyada çok fazla yorum yapıyor.

Emre Kıvılcım da işte böyle bir ortamda sosyal medyada 6-11 Nisan haftasında en popüler erkek oyuncular listesinde yedinci sırada yer aldı.

Adba TV tarafından yapılan araştırmada birinciliği Onur Seyit Yaran’ın elde ettiği en popüler erkek oyuncular listesinin ikinci sırasında Akın Akınözü ve üçüncü sırasında da Engin Akyürek bulunuyor.

Dizileriyle öne çıkan isimlerin bu listede yer aldığını görebilirsiniz. İşte Emre Kıvılcım için de Veda Mektubu dizisi ile başlayan sosyal medyada öne çıkma fırsatı araştırmalara da yansıdı.

Oyuncu, Adba TV’nin yaptığı araştırmada geçtiğimiz hafta 12 bin 100 ileti ile en çok konuşulan yedinci erkek oyuncu oldu. Bu durum oyuncu adına sosyal medyada yükseliş trendine girdiği şeklinde yorumlanabilir.

Veda Mektubu dizisiyle ekrana dönmek Emre Kıvılcım'a yeni bir kapı açtı! 7