Ana sayfa Sosyal Medya “Doğduğun ev kaderindir” sözünü Hazal Filiz Küçükköse tarihe gömüyor!

“Doğduğun ev kaderindir” sözünü Hazal Filiz Küçükköse tarihe gömüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem Demet Özdemir ile özdeşleştirilen “Doğduğun Ev Kaderindir” sözü, aynı isimli dizi projesi olarak başarıdan başarıya koşmuştu. Demet Özdemir de Zeynep karakteri ile izleyenleri büyülemiş ve tv8 ekranında izleyicilerle buluşan dizi çok etkileyici bir dram hikayesi olarak akıllarda kalmıştı.

atv ekranında yeni başlayan Üvey Anne dizisindeki Serap karakteri, bu dizi ile bütünleşen ‘doğduğun ev kaderindir’ sözünü boşa düşüren bir karakter olarak öne çıkıyor.

İşte bu noktada da Hazal Filiz Küçükköse’nin sözleri oldukça anlamlı. Üvey Anne dizisiyle birlikte yeniden ekranlara dönüş yapan Hazal Filiz Küçükköse, havalı haliyle yeni dizisinde farklı duyguları izleyicilere yaşatan birisi konumunda.

Serap karakterini değerlendiren ünlü oyuncu, “Doğduğun ev kaderindir” cümlesinin bu karakter ile tezatlık oluşturduğunu şu sözlerle ortaya koydu:

“Şu cümle Serap’ı tanımlamam için bana çok yardımcı oluyor. ‘Doğduğun ev kaderindir’ cümlesinin altında yatan bütün her şeye karşı çıkan bir karakter. Aynı evin içinde iki statüyü de tecrübe eden bir karakter. Bir tarafta gece müştemilata dönen ama bütün evin nimetlerinden yararlanan ama ona ait olmayan birçok şeyi hayatı boyunca çocukluğu boyunca yaşamak zorunda kalmış.”

"Doğduğun ev kaderindir" sözünü Hazal Filiz Küçükköse tarihe gömüyor! 7

Serap karakteri Üvey Anne dizisinde izleyicileri biraz rahatsız eden birisi. Ekranda böyle farklı karakter ile yer alması, dizinin zıtlık tarafında bulunması Hazal Filiz Küçükköse’yi daha çok öne çıkartıyor.

Efsun ölünce, Faruk’un en yakınına giren Serap adeta zehirli bir sarmaşık gibi olacak. Dizinin hikayesi ilerledikçe de Serap karakterinin kötülükleri izleyicileri derinden etkileyecek.

Hazal Filiz Küçükköse, “Zehirli bir sarmaşık doğru bir terim oldu. Çünkü baktığınızda çok güzel görünen, ama içine girdiğinizde çıkamayacağınız bir labirent gibi. İyi mi kötü mü diye algılayamayacağınız ama o kadar gerçek bir yer de ki… Serap herkesi manüpile edebilecek bir zekaya sahip” açıklamasında bulundu.