Ana sayfa Dizi Haberleri Vicdan sahibi olanlar; Mucize Doktor’u bu hafta izleyin, izlettirin, mesele çok derin!

Vicdan sahibi olanlar; Mucize Doktor’u bu hafta izleyin, izlettirin, mesele çok derin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi şimdiye kadar 40 bölüm yayınlandı ve çok önemli toplumsal duyarlılık içeren bölümlerle büyük farkındalık yarattı. Otizimli bir doktor olan Ali Vefa’nın yaşadıkları birçok kişi için de belki de böyle bir gerçeği ilk kez yakından tanıma fırsatı verdi.

Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanan dizinin 41. bölümünde ise çok özel bir olay gündeme getirilecek. SMA hastası çocukları dramları, ailelerinin yaşadıkları ve vicdanın sesi yükselecek… Siyaset kurumu için de SMA hastalarının sorunları büyük bir sınav niteliğinde… İşte Mucize Doktor aslında bu büyük sınavı bir vicdan muhasebesi olarak tüm ülkenin gönlünün ortasına bırakacak.

SMA hastası bir annenin yaşadığı acıyı, çocuğun hayata tutunma çabasını, sağlık sektöründe bu tür hastaların ne kadar zorluk yaşadığının ayrıntılarını yeni bölümde izleyeceksiniz.

10 Aralık Perşembe akşamı belki de birçok izleyici için sıradan bir gün olabilir. Ama SMA hastaları için, aileleri için kendilerini ve yaşadıkları sorunun büyüklüğünü anlatmak bakımından çok güçlü bir ses olacak.

Mucize Doktor belki de şimdiye kadar yayınlanan en etkili bölümüyle gelecek. Doktorları ne kadar büyük emekler ve başarılar kazanırsa kazansın, siyaset kurumunun da bu acılı ailelerin dertlerine ortak olması gerektiğinin de mesajları verilecek.

Milyon dolarlık tedavileri karşılayamayan ailelerin düştükleri durum, yaşadıkları acı Mucize Doktor aracılığı ile ekrana gelecek.

Ekran başındaki milyonlarca izleyici belki de ilk kez böyle büyük bir dramın detaylarına inmiş olacak.

İşte Mucize Doktor dizisinin mutlaka izlenmesi ve izlettirilmesi gerekin 41. bölümünden 2. fragman:

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut v Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” FOX TV ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.