Ana sayfa Dizi Haberleri Kayıp, Adı Mutluluk, İnsanlık Suçu, Halka! Kaan Yıldırım, bu dizilerden yana çok dertli!

Kayıp, Adı Mutluluk, İnsanlık Suçu, Halka! Kaan Yıldırım, bu dizilerden yana çok dertli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaan Yıldırım ismini Türkiye ilk olarak 2013 yılında yayınlanan Kayıp isimli dizide duymuştu. Kadir isimli dikkat çeken bu karakter, küçük bir rolde. Fakat Kayıp dizi ekibinin oyuncu kadrosu çok iyi olduğu için Kaan Yıldırım da aralarında küçük bir rolle de olsa dikkat çekmeyi başardı. Daha sonra gelen Ulan İstanbul dizisindeki Ferdi karakteri oyuncunun kariyeri açısından bir dönem noktası oldu.

Kaan Yıldırım, en sevdiği karakterin Halka’da canlandırdığı Kaan Karabulut olduğunu belirtiyor. Bir de üzüntüsü var. Erken final yaparak biten dizileri ünlü oyuncu adına psikolojik sorunlar da getirmiş. İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan oyuncu, kısa sürede yayından kaldırılan dizileri nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşadığını anlattı.

Kayıp, Adı Mutluluk, Klavye Delikanlıları, İnsanlık Suçu, Halka dizileri oyuncu adına erken final gerçekleri ile dolu… Sergilenen emeğin karşılığının alınmadığı, kimi zaman da hak ettiği yeri bulamayan yapımlar, Kaan Yıldırım’ın kariyerinin bir gerçeği.

“Her her sezon farklı işlerde başrol oynamak seni yordu mu?” şeklinde bir soru üzerine Kaan Yıldırım şöyle konuştu:

“Yormadı, çünkü kısa sürdü çoğu. Fiziksel olarak çok yorulamadım. Ama psikolojik olarak biraz yordu. Bir emek veriyorsun, bir şeye başlıyorsun. 4. bölümde kanal arkasındaymış, senarist değişiyormuş, çok sevildi, sosyal medyası da iyiydi… Eee biraz sıkıyor tabii ki. Onlar oyuncu olarak yoruyor. Bence her işin aslında belirli bir süre hakkı olması lazım. Çünkü onu izleyen insanlar da var. Bana göre 26 bölüm olması lazım. Çünkü orada insanlar bütün sezonunu kapatıyorlar. Kamera arkasında o kadar insan var. O yüzden herkes için tatsız oluyor. Ama sistem böyle.”

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.