Ana sayfa Sosyal Medya Bir Annenin Günahı dizisine başlayan Mehmet Aslantuğ hatasını telafi etti!

Bir Annenin Günahı dizisine başlayan Mehmet Aslantuğ hatasını telafi etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanacak olan Bir Annenin Günahı isimli diziye başlayan Mehmet Aslantuğ, koronavirüs pandemisi nedeniyle sadece 2 hafta sette bulunabilmişti. Mart ayında başlayan ilk çekimler durduruldu. Ekibin Temmuz-Ağustos aylarında yeniden bir araya gelerek çekimlere devam etmesi ve dizinin de yeni sezonda hayranlarla buluşması kararlaştırıldı.

Mehmet Aslantuğ bu dizide Özge Özberk ile birlikte başrolü paylaşıyor. Ünlü oyuncu yıllardır sosyal medyada hesap açmadı. Zaman zaman sesini duyurmak durumunda kaldığında da eşi Arzum Onan’ın hesabından ses verdi. Ancak Mehmet Aslantuğ hesap açmasa da onun adına birçok hesap açıldı ve hayranları da bunların gerçek hesap olduğunu zannetti.

Bir Annenin Günahı dizisine başlayan Mehmet Aslantuğ hatasını telafi etti! 7

İşte bu büyük karmaşa ünlü oyuncu adına da sıkıntılar çıkarttı. Mehmet Aslantuğ, aldığı karar ile instagram’dan resmi hesabını açtığını duyurdu. @mehmetaslantug isimli hesap oyuncunun gerçek hesabıdır. 4 Haziran Perşembe günü açılan hesaptan ilk paylaşımlarını yapan ünlü oyuncu, “Nihayet merhaba! Geç olsun güç olmasın. Bu vesileyle sayfayı da açmış olduk” diyerek hayranlarını selamladı.

Mehmet Aslantuğ’un resmi hesap açmasına en çok da hayranları sevindi. Kendisi adına twitter’da hesaplar açıldığını ancak bunların sahte olduğunu belirten bir video paylaşan ünlü oyuncu, ayrıca Şener Şen ve Metin Akpınar adına açılan hesapların da gerçek olmadığını belirtti.

Ünlü oyuncunun ilk 24 saatte toplam takipçi sayısının 60 binin üzerine yaklaşması da dikkat çekti.