Ana sayfa Dizi Haberleri Parmaklıklar Ardında ve Al Yazmalım’dan sonra Pınar Ünsal yeni dizide!

Parmaklıklar Ardında ve Al Yazmalım’dan sonra Pınar Ünsal yeni dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pınar Ünsal’dan bahsediyoruz… Star TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Menajerimi Arayın’ın kadrosuna ünlü oyuncu da katıldı. Dizide Leyla karakterini canlandıracak olan oyuncu, izleyiciler tarafından pek tanınmıyor olabilir.. Ancak yer aldığı projelerdeki karakterleri ile dizi camiasında önemli bir yeri bulunuyor.

Sanata adanmış bir hayatı bulunan Pınar Ünsal, 1982 yılında İzmir’de dünyaya geldi.Ankara Üniversiteis Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat dalını bitirdi. İstanbul’da televziyon sektörüne atıldı ve Sinop’ta çekimleri yapılan Parmaklıklar Ardında dizisinde Kevser Kılıçkaya isimli bir kader mahkumuna hayat verdi. Al Yazmalım dizisinde kocası tarafından aldatılan İpek karakterini canlandırdı.

Kocaeli Şehir Tiyatroları’nda 9 yıl görev aldı. Hem tiyatro oyunu hem de dizi projelerini de uzun yıllar birlikte yürüttü. Tiyatroda birçok oyun sahneledi.

Yaptığı bir röportajında oyunculuğun kendisinde farkındalık sağladığını anlatan Pınar Ünsal, “Dizi setlerinde çok değerli insanlar tanıdım. Hepsinden çok şey öğrendim” diye konuştu.

Parmaklıklar Ardında ve Al Yazmalım'dan sonra Pınar Ünsal yeni dizide! 7

Pınar Ünsal, tiyatro çalışmalarının arasında yeni sezonda yeniden dizilere dönüş yapıyor. Oyuncu, Menajerimi Arayın isimli yapımda; Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Deniz Can Aktaş ile aynı sette yer alacak.

Al Yazmalım dizisinde Barış Falay ile Pınar Ünsal birlikte yine aynı seti paylaşmıştı.