Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 27 Haziran Cumartesi 128. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 27 Haziran Cumartesi 128. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 27 Haziran Cumartesi tarihli 128. bölümü ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Şada, Adeti ile uğraşmayı bir türlü bırakmaz. Adeti’ye aklını bulandıran ilaçlar verip Bihan kılığına giren Şada, kirli bir oyun planlar.

Şada, Dhruv ile Adeti’nin arasını bozmak için kötü planlar yapar. Adeti’nin aklını karıştıran ilaçlar veren Şada, Bihan’ın kıyafetlerini giyer ve gece yarısı odasına girer. Adeti, Şada’yı Bihan sanır ve tüm ev ayağa kalkar. Adeti, Bihan’ın yaptıklarına anlam veremez ve kendini çok kötü hisseder.

Diğer yandan Bihan, kimse ona güvenmezken her zaman Thapki’nin ona inandığı günleri hatırlar ve ağlar. Thapki, Bihan’ın masum olduğunu bilir ve bunu kanıtlamak için Kabir’den yardım ister. Bihan atılan iftiradan kurtulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan