Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine bir ünlü konuk daha geliyor! Hayranları çok ama çok sevinecek…

Menajerimi Ara dizisine bir ünlü konuk daha geliyor! Hayranları çok ama çok sevinecek…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te ‘Call My Agent’ ismiyle yayınlanan Fransız yapımı dizinin yerli versiyonu Menajerimi Ara, dün akşam Star TV’de görücüye çıktı. Dizinin ilk bölümü ünlü konuklarla heyecan yaratırken, oyuncularıyla hikayesiyle de büyük beğeni topladı. İlk bölüm reytingleri iyi gelen dizinin devamı da merak ediliyor. Yeni bölümde yine ünlü konuklarla heyecan yaratacağı da şimdiden belli.

Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu’nun başrolünde oynadıkları diziye her hafta ünlü isimler konuk olacak. Menajerler ve ünlü oyuncular arasındaki ilişkilerin eğlenceli sahnelerle anlatıldığı dizinin ilk bölüm konuk oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Alican Yücesoy oldu.

25 Ağustos Salı akşamı ekrana gelen bölümü ilk 100 program sıralamasında iyi bir yer edinen dizi, totalde üçüncü olurken, AB ve ABC1 gruplarında dördüncülük elde etti. Yeni bölümün konuk oyuncularının ise Nebahat Çehre ve Nükhet Duru olacağı da yeni fragmanla ortaya çıktı.

Ancak ilerleyen bölümlerde başka ünlü konuklar da olacak! Onlardan birinin ismi de ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş, uzun süredir ekranlarda olmayan Şükran Ovalı’nın Menajerimi Ara dizisinin 5. bölümünde konuk oyuncu olacağı kulis bilgisini sosyal medya hesabından paylaştı ve aynı bölümde Ali Biçim de konuk oyuncu olacak.

Menajerimi Ara dizisine bir ünlü konuk daha geliyor! Hayranları çok ama çok sevinecek... 7

Bilindiği gibi Şükran Ovalı, iki yaşına giren kızı Mihran Ela’ya hamile kaldıktan ve doğum yaptıktan sonra Vatanım Sensin ve Ufak Tefek Cinayetler dizilerinde bir kaç bölüm konuk oyuncu olarak yer almıştı. Şu an yeni sezonda bir dizisi olmadığı bilinen oyuncunun geçtiğimiz yıl başlayan ancak pandemi sürecinde ara verilen Evlat isimli oyunla yeniden tiyatro sahnesinde olacağı da bir süre önce ortaya çıktı.

Hayranları dizide başrol olmasa da bir bölüm de olsa oyuncuyu ekranda görmekten muhtemelen heyecan duyacaklar.