Ana sayfa Dizi Haberleri Fatih Artman, Vatanım Sensin’den sonra yeniden dizilere döndü!

Fatih Artman, Vatanım Sensin’den sonra yeniden dizilere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç. dizisinde Harun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Fatih Artman, dizinin BluTV’de yayınlanan yeni versiyonunda yer almayarak hayranlarını bir hayli üzmüştü. Behzat Ç.’nin yenilenen bölümlerinde en büyük eksik de Harun karakteri olmuştu.

2011 yılında Leyla ile Mecnun dizisi ile başlayan oyunculuk kariyerinde Behzat Ç. ile büyük bir üne kavuşan Fatih Artman, ardından farklı yapımlarda boy gösterdi.

Sinemada da birçok projede rol alan oyuncu, ekranda ise en son Vatanım Sensin dizisinde Yüzbaşı Yakup karakterine hayat vermişti.

En son 2018 tarihinde hayranları ile buluşan oyuncu, bir ara da Jet Sosyete dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. Fatih Artman, yeni sezonda Star TV’nin çok iddialı dizisiyle ekrana dönüyor.

Yayınlandığı tüm ülkelerde izlenme rekorları kıran Call My Agent isimli dizinin başrolünde yer alan Fatih Artman; Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu ile aynı seti paylaşacak.

Fatih Artman, Vatanım Sensin'den sonra yeniden dizilere döndü! 7

Dizinin okuma provaları yapıldı ve sette de birkaç gün içinde çekimlere başlanacak. Fatih Artman hayranları da ünlü oyuncuyu yeniden bambaşka bir karakterle ekranda görme fırsatı bulacak. Dizinin Eylül ayı itibari ile izleyicilerle buluşması bekleniyor.