Ana sayfa Sosyal Medya Yahşi Cazibe disinin Gökşen’i Bekir Aksoy ikinci kez baba oldu!

Yahşi Cazibe disinin Gökşen’i Bekir Aksoy ikinci kez baba oldu!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran Yahşi Cazibe dizisinde pilot Gökşen’e hayat veren ünlü oyuncu Bekir Aksoy, ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı.

Oyuncunun Eylül ayında evlendiği Nazife Oğlakçıoğlu bugün doğum yaptı. Çift ilk bebeklerinin mutluluğunu instagram’dan paylaştıkları fotoğraf ile gösterdi. Çift bebeklerine Asil ismini verdi.

Yahşi Cazibe disinin Gökşen'i Bekir Aksoy ikinci kez baba oldu! 7

Bekir Aksoy, instagram hesabından aşağıdaki mesajı yayınladı: “Arkadaşlar, dün 14:55’te oğlumuz Asil dünyaya merhaba dedi. Allah’a şükür hem Asil’in hem de, dün çok zor bir şeyi başaran, normal doğum yaparak bütün doğum anını her hücresinde hissederek bizi sonsuz mutlu eden güzel eşim çok iyi ve sağlıklılar.

Yaşadığımız şu karamsar günlerde hem bizim için hem ülkemiz, hem de dünyamız için bir umut yeni doğan çocuklarımız. İnşallah Asil de varlığı ile bizi onurlandırır her zaman.

Ayrıca doktorumuza çok teşekkür ediyorum. Tabi bu muhteşem ekibe de ayrı ayrı sonsuz minnettarız. Belki teker teker isimlerini sayamayacağım doktorlar, hemşireler, görevliler ve ebelerimiz, iyi ki varsınız.”