Ana sayfa Dizi Fragmanları Vurgun 20 Şubat Çarşamba 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

Vurgun 20 Şubat Çarşamba 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı ‘’Vurgun”un oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Vurgun dizisinin 3. bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Vurgun dizisi 20 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin 3. bölümünden önemli detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Fragmanlarda bazı detaylar vardı. Vedat ve Kemal’in hesaplaşmaları dikkat çekiyor. Kemal ve Vedat’ın tehlikeli karşılaşmasında Reyhan, olacakları durdurmak için çabalayacak.

Reyhan Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya’ya gider. İyice sıkışan Asya sırrıyla beraber Kemal’in hayatına girmeyi kabul edecek midir? Kemal ilk defa oğluyla bir bağ kurmaya başlarken bu durum Vedat’ı fazlasıyla gerer ve Reyhan’la karşı karşıya gelmelerine sebep olur.

Öte yandan Vedat ve Kemal’in arasındaki savaşın ilk adımları atılır. Vedat yanık fabrikanın satışını gerçekleştirmek ister. Acaba Vedat’ın kurguladığı plan işleyecek, her şeyini kaybeden Kemal babasından kalan yanık fabrikayı da kaybedecek midir? Kemal ve Vedat’ın girdiği bu savaş tüm ilişkileri geri dönülmez bir yola sürükleyecektir.