Ana sayfa Dizi Haberleri Vurgun dizisi 3. bölümünde Vedat ile Kemal’in büyük savaşında ilk adım!

Vurgun dizisi 3. bölümünde Vedat ile Kemal’in büyük savaşında ilk adım!

tarafından ker_def

Vurgun dizisi 3. yeni bölümüyle 20 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın yanı sıra Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi önemli isimlerin yer aldığı Vurgun dizisinin 3. bölümünde yaşanacakların özeti şöyle:

Reyhan, Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya’ya gider. İyice sıkışan Asya sırrıyla beraber Kemal’in hayatına girmeyi kabul edecek midir? Kemal ilk defa oğluyla bir bağ kurmaya başlarken, bu durum Vedat’ı fazlasıyla gerer ve Reyhan’la karşı karşıya gelmelerine sebep olur.

Öte yandan Vedat ve Kemal’in arasındaki savaşın ilk adımları atılır. Vedat yanık fabrikanın satışını gerçekleştirmek ister. Acaba Vedat’ın kurguladığı plan işleyecek, her şeyini kaybeden Kemal babasından kalan yanık fabrikayı da kaybedecek midir? Kemal ve Vedat’ın girdiği bu savaş tüm ilişkileri geri dönülmez bir yola
sürükleyecektir.