Ana sayfa Dizi Haberleri Vurun abalıya! Kadın dizisini eleştirmek moda oldu adeta ama ortada bir gerçek var!

Vurun abalıya! Kadın dizisini eleştirmek moda oldu adeta ama ortada bir gerçek var!

tarafından zk zk
Fox TV’nin Salı akşamları ekrana gelen dizisi Kadın, reytingleriyle zirveden inmiyor ama kimi eleştiriler de sosyal medyada sıkça gündeme geliyor.

Dizinin fragmanlarının geç verilmesinden, konunun ilerlemediği ile ilgili pek çok eleştiri yapılıyor diziyle ilgili. Ancak bu tür eleştirilerin haksız bir tarafı var. Hemen her dizide olan bazı konuları sadece Kadın dizisi üzerinden yansıtmak da diziye ve gidişatına karşı haksızlık hissi yaratıyor.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ, SAHNELERİ VE VİDEOLARI İÇİN TIKLA

Bakın kendisine gelen bir okur eleştirisinden yola çıkan Mesut Yar, bu konuyla ilgili ne söylüyor:

“Fragmana dikkat

Okurumuz Özlem Tunca yazmış; “‘Kadın’ (FOX) dizisinin haftalardır kaplumbağa hızında ilerlemesinden izleyici şikayetçi. Bir fragman veriliyor zaten içeriğinden dizinin o günkü bölümünü anlıyorsunuz, izlemeye gerek kalmıyor. Bu arada can alıcı sahnenin en son sahne olduğunu da ezber ettik!”…

Doğru söylüyor ama o en can alıcı sahne meselesi “Kadın”a özgü bir şey değil ki. Her dizi son anda 30 dakikalık reklam kuşağına gitmeden aynı gazı veriyor. Bu arada “Kadın”ın reytingleri okurumuzu bir parça çıkmaza sokuyor sanki. Akıldan geçenle gönülden izlenen şey aynı değil. Dizi yükselişte!”