Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 25 Kasım 30. bölüm fragmanı; Aziz karizma sergiliyor, Feride ise babasının sözüyle darmadağın!

Vuslat 25 Kasım 30. bölüm fragmanı; Aziz karizma sergiliyor, Feride ise babasının sözüyle darmadağın!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Vuslat dizisinin 30. yeni bölümü 25 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili ilk detayları videoda bulabilirsiniz.

Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Gamze Süner Atay; Murat Karasu, Baran Bölükbaşı gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 30. yeni bölümünde artık Aziz’in Salih Baba ile tanışma vakti gelmiştir. Detayları fragmanda bulabilirsiniz.

30.bölüm fragmanındaki detaylar şöyle: “Korkmazeller’in oğlu ile yolun kesişirse babalık hakkımı helal etmem Feride”… Babasından işittiği bu söz Feride için büyük yıkım oluyor. Aziz’in “Kimse benim iredemi yok sayamaz. Eğer burada bir oyun oynuyorsanız, bundan böyle o oyunda ben de varım” sözü de yeni bölümün özeti gibi.

Vuslat dizisinin 18 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan 29. bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım.

Aziz, sırlara ulaşma yolunda ilerlemeye başladıktan sonra büyük bir gizemin içinde kaldığını görür. Şüpheleri derinleşir. Artık duyduklarına ve gördüklerine inanamaz hale gelir. Aziz, bütün bildiklerini tekrar gözden geçirmesi gerektiği bir sürecin içine girer. Bu sürecin Aziz’i nerelere götüreceği, Feride’nin dahi çözemediği büyük bir muammaya dönüşür.

Tahsin, Bülent’in planlarında bir piyon olmamak için karşı ataklar yapsa da Bülent Tahsin’i köşeye sıkıştırmanın yolunu bulur. Ve Tahsin’i en zayıf noktasından yakalar. Tahsin, kendini savunabilmek için cephesini sağlamlaştırmak zorundadır. Baş gösteren tehditlerle beraber duygusal olarak zor bir dönemden geçen Tahsin, dengeleri değiştirecek sarsıcı hamlelerde bulunur.

Feride, Necmi’nin verdiği görevle başladığı araştırma sonucunda yeni ipuçlarına ulaşır. İzini sürdüğü taş plak, onu aile geçmişindeki derin yaralarla yüzleştirir. Bu karmaşanın içinden çıkmak için desteğe ihtiyacı vardır. Fakat gelinen noktada kendi payına düşen gizemi aydınlatmak için önünde yalnız yürümesi gereken çetrefilli bir yol olduğunu anlar.