Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 25 Mart Pazartesi 12. bölüm ilk fragmanı izle!

Vuslat 25 Mart Pazartesi 12. bölüm ilk fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat, 18 Mart Pazartesi akşamı 11. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Beğeniyle takip edilen dizinin son bölümünde yine dikkat çekici sahneler vardı.
Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın on birinci bölümünde yeni bir savaşın izleri vardı.

Dizinin takipçileri 25 Mart Pazartesi günü yayınlanacak 12. bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Vuslat dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat’ın 11. bölümünde yaşananların detayı şöyle: Feride, Yalçın’a videoyu teslim etmekten son anda vazgeçer. Aziz’in evden taşınma haberi Perihan’ı çileden çıkartır. Kerem ile Sultan fotoğrafta gördükleri kişinin peşine düşerken, Yalçın’ı da beklenmedik bir sürpriz bekler. Kerem, karakola giderek komisere bir teklifte bulunur.

Fırat, hastalığı halen devam eden Aneta’yı eve getirir. Eve geri dönen Fırat evle ilgili yaşananların hepsini öğrenir. Perihan, Nehir ile Aziz’in nişanını yapmaya karar verir. Kerem Nehir ile birlikte yeni bir oyun oynar. Şirkette çok ciddi krizleri arka arkaya yaşan Aziz, Salih Baba’yı ziyaret eder.

İBRAHİM KANTARCILAR’IN ALKIŞI HAK EDEN PERFORMANSI

TRT 1 ekranlarında yayınlanan yapımını A23 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği ve senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı dizisi Vuslat’ta ‘Kerem’ karakterini canlandıran oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar, dizinin geçtiğimiz bölümünde sergilediği “annesinin fotoğrafını ilk kez gördüğü” sahnedeki performansıyla çok konuşuldu.

Dizide oldukça renkli bir karakter olan ‘Kerem’i canlandıran Kantarcılar, sahne gereği çocukluğuna ait bir resme bakarken yaşadığı duygusal anlarda, ekran başındakileri de ağlattı. Final sahnesinde ekran başındakilerle buluşan sahne sonrası, yeni bölüm fragmanı da büyük bir merak içinde beklenmeye başladı.

Sahne, sosyal medyada çok konuşulurken, Kantarcılar’a çok sayıda tebrik tweeti de atıldı.

Ünlü oyuncunun performansı çok konuşulurken, Kantarcılar’ı oyuncu dostları, TRT1 yetkilileri de kutladı.