Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 31. bölümde Yolcu’nun hakikat yolundaki engelleri kalkıyor mu?

Vuslat 31. bölümde Yolcu’nun hakikat yolundaki engelleri kalkıyor mu?

tarafından ker_def

Vuslat dizisinin 31. yeni bölümü 2 Aralık Pazartesi günü ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden detaylar ortaya çıktı. Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve imkansız bir aşk yolculuğunu konu alan “Vuslat” dizisi, 2 Aralık Pazartesi günü otuz birinci bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümü merakla beklenen sevilen dizi “Vuslat”ta bu hafta neler olacak?

Aziz şüphelerinden arınmasının tek yolunun, Necmi’nin verdiği görevi yerine getirmekten geçtiğini anlamıştır. Tuzağa düşürüldüğü yere geri döndüğünde gizli düşmanının sembolüyle karşılaşır. Aziz’in gizli düşmanı adeta kozasından çıkacağı zamanı bekleyen bir kelebek gibi kapalı kapıların ve duvarların ardına gizlenmiştir.

Vuslat 31. bölümde Yolcu’nun hakikat yolundaki engelleri kalkıyor mu? 7

Feride, taşındıkları yeni evden ortaya çıkan eşyalarla adeta annesiyle yeniden tanışır. Bu tanışmayla beraber geçmişin aydınlık ve karanlık taraflarıyla yüzleşmeye başlayan Feride, duygusal bir hal içindedir. Bir taraftan da Hasibe’nin artık açık hale gelen düşmanlığıyla baş etmektedir.

Kerem, Bülent’le karşı karşıya geldikten sonra kendisine söylendiğini düşündüğü yalanların peşine düşer. Aziz’in, annesi hakkında söylediklerinden başlar ve Aziz’i Alice ile karşılaştırır. Aziz, etrafında dönen oyunlarla yine yolunu kaybetme noktasına gelir. Ta ki Salih, inzivadan çıkıp gelene ve ‘Yolcu’nun hakikat yolundaki engellerini ortadan kaldırmaya başlayana kadar…

“Vuslat” 2 Aralık Pazartesi akşamı otuz birinci bölümüyle TRT 1’de…

KÜNYE:
Yapım : A23 Medya
Yapımcılar :Uğur Veli / Raif İnan
Yönetmen :Barış Yöş

Senaryo :Betül Yağsağan
Oyuncular: Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür; Ümit Kantarcılar; Gamze Süner Atay; Murat Karasu, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Osman Alkaş, Nurhan Özenen, Gözde Kaya, Erdem Akakçe Özcan Varaylı, Hikmet Körmükçü, Pelin Uluksar, Şeyla Halis, Veysel Diker, Mehmet Emin Kadıhan, Mert Karabulut, Barış Kışlak, Başak Kaya, Doğukan Töngel, Mehmet Halil Çelik, İpek Muştu, Elif Özkul Ali Çiçek