Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlar bizim gibileri yuhalıyor! Mucize Doktor’da yine olay gönderme!

İnsanlar bizim gibileri yuhalıyor! Mucize Doktor’da yine olay gönderme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor’da ne harika bir mesaj, ne güzel bir kalbe dokunuş sahnesi! Mucize Doktor dizisi 12. bölümü ile 28 Kasım Perşembe akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde verilen bazı mesajlar vardı ki, herkesin dikkatini çekti. Kalplere dokunan bu mesajlar farkındalığı da artırdı. Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal ile Ali Vefa’yı canlandıran Taner Ölmez’in performansı da çok iyiydi.

Nazlı, bir hastasının ölümüne neden olan hata yaptı. Kurulun önüne çıktı.Her şey aleyhineydi… Eğer hastaneye suçu atar ise kendisini kurtarabilirdi.Ferman hoca da bu yolu denedi. Ancak Nazlı kendi hatasından dolayı kimseyi ve çok sevdiği hastaneyi riske atmak istemedi. En can alıcı anlarda Ali Vefa kurulun odasına daldı. Nazlı’nın ne kadar iyi bir insan olduğunu anlattı.

İnsanlar bizim gibileri yuhalıyor! Mucize Doktor'da yine olay gönderme! 7

İşte bu sahnede insana dokunan, kalplere dokunan sözler ve mimikler izleyen ekran başındakiler bir hayli duygulandı. Gerçek hayatta da farkındalığın öneminin ortaya kondu bu sahneye yönelik sosyal medyada da çok fazla yorum yapıldı.

İzleyiciler bu yıl Altın Kelebek’in Taner Ölmez’in hakkı olduğunu belirten yorumlarda bulundu.

“Gerçek hayatta da farkındalığın ne kadar önemli olduğunu hatırlattılar. Teşekkürler” diye yazan bir izleyici, çok güzel noktalara değinilmesinden memnundu.

Ali Vefa’nın sözleriyle göz yaşı döken bir izleyici de “Hem ağlatıyorsun hem güldürüyorsun, gerçekten mucizesin” yorumunu yaptı.

“İnsanlar bizim gibileri yuhalıyor okullarda sokaklarda” sözü ise Aksaray Mehmetçik İlkokulu’nda diğer öğrencilerin velileri tarafından özel eğitimli öğrencilerin sınıflarının kapatılması istendiği belirtilen ve çocukların yuhalanmasına kadar giden olaylara bir göndermeydi.