Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 32. bölüm 2. fragmanı izle! Feride ve Aziz aynı Aslı ile Kerem gibi!

Vuslat 32. bölüm 2. fragmanı izle! Feride ve Aziz aynı Aslı ile Kerem gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Vuslat dizisinde yeni bölüm 9 Aralık’ta yayınlanacak. 32. bölümden ilk fragman paylaşıldı… Dizide Aziz ve Salih Baba’nın konuşmaları izleyiciler için müthiş bir tecrübe birikimi… Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Devrim Özkan ve Ümit Kantarcılar’ın başrollerindeki dizi her ne kadar reytinglerde iyi değilse de bir kez izlemeye başlayanın da bırakamadığı bir yapım.

Vuslat, izleyiciler tarafından ‘beyin yakan’ dizi olarak tanımlanıyor. Hayranları, her hafta bambaşka olaylara sürükleniyor ve bir adım sonra ne olacağını da hiç bilemiyor. Vuslat, 32. bölümünde de izleyicileri şaşırtacak sahnelerle dolu. Videodan Vuslat 32. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz. 32.bölüm fragmanında; Kerem, kendisine verilen minyatürü bulma görevini yerine getirmeye çabalıyor. Feride ve Aziz de o minyatürün peşinde. Eğer ortaya çıkar ise her şey açığa çıkacak. Bu kadar bilinmezliğin içinde Aziz ve Feride kötü bir sonla mı karşılacak? Aziz, aşkın derin anlamı ile Feride’ye moral veriyor. Aynı, Aslı ile Kerem gibiler…

Feride ve Aziz’in aşkı nasıl ilerleyecek? Aziz, babasının Feride’yi nasıl üzdüğünü anlayacak mı? İzleyiciler en çok da Aziz’in Feride’ye karşı bu konuda duyarsız kalmasından, onu dinlememesinden dolayı rahatsız. “Bütün acıları tek başına çekiyor” diyerek Feride’ye destek olan izleyiciler Aziz’in onu anlamasını istiyor.

Salih babanın manası ve konuşmalarını çok derin bulan izleyiciler, her bölümde yeni bir bilgi ve deneyim sahibi olmaktan mutlu.