Ana sayfa Dizi Fragmanları Vuslat 9. bölüm 2. fragmanı izle! Kerem hangi gerçeği öğreniyor?

Vuslat 9. bölüm 2. fragmanı izle! Kerem hangi gerçeği öğreniyor?

tarafından ker_def

“Vuslat” dokuzuncu bölümüyle 4 Mart’ta TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat, 4 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’da dokuzuncu bölümüyle ekranlara geliyor.Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Videodan 9. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan “Vuslat”ın dokuzuncu bölümünde neler olacak:

Yalnızlığın kapısı sadece içeriden açılır!

Kerem hangi gerçeği öğreniyor?

Halen ameliyatta olan Altan’ın durumundan Aziz ile birlikte mahalleli de çok endişelidir. Kerem, Aziz’den duydukları karşısında hayatının en acı gerçeği ile yüzleşir. Nefret, öfke ve acı dolu Kerem, Aziz’den öğrendikleri karşısından geçmişini sorgulamaya ve öğrenmeye çalışırken Tahsin’den bunun intikamını almaya hazırlanır.

Feride’yi alt etmek için Ceylan’ı yanına alan Nehir ile Feride arasındaki gerginlik gitgide artar. Madam Aneta hastaneden kızı Alice bulmak için kaçar. Korkmazer ailesini tutuklamak için delil arayan Yalçın, Feride’yi Aziz’den korumaya çalışırken, Aziz ise Feride’nin güvenini ve sevgisini kazanmaya çalışır. Altan’ın durumu ne olacak? Kerem, Tahsin’den intikam almak için ne yapacak? Aziz, Feride’nin güvenini kazanabilecek mi? Tüm bu soruların cevabı Vuslat’ın dokuzuncu bölümünde.

Vuslat 4 Mart Pazartesi saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında!

“Vuslat” Hakkında
Bir “aşk yolculuğu” nun serüvenini anlatan Vuslat, Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkânsız aşkların hikayelerinden ilham alarak, İbn Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyununun üzerine inşa ediliyor. Bu oyun, İslam tasavvufunda kişinin “İnsan-ı Kâmil” olma yolculuğundaki 101 basamaktan oluşuyor. Oyunun her basamağındaki maddeler ise “iyi insan” olmak için gereken temel insani kavramlardan başlayarak, derinleşen bir yapıyı irdeliyor.